The Alienist Dizisi Devam Projesi 'Angel Of Darkness' ile Yoluna Devam Ediyor

18.08.2018 19:34
The Alienist Dizisi Devam Projesi 'Angel Of Darkness' ile Yoluna Devam Ediyor

The Alienist mini dizisi TNT ve Netflix ekranlarında büyük başarı yakaladı. Yoğun ilgi devam ederken, dizinin bir devam projesi için sipariş verildi bile. 


Sevilen dizinin devam projesi The Angel Of Darkness'ta kadro yine büyük ölçüde aynı kalacak. Dakota Fanning, Daniel Brühl ve Luke Evans yeni dizinin kadrosunda da yer alıyor. Caleb Carr’ın roman dizisinden uyarlanan The Alienist, serinin ilk kitabıyla aynı ismi taşıyordu. Neyse ki senaristler için hala uyarlanacak kitaplar var ve malzeme de bol diyebiliriz. Yeni dizi için serinin ikinci kitabı Darkness uyarlanacak. Dr. Laszlo Kreizler ve ekibi New York'ın yaldızlı çağını tehdit eden başka bir karanlık gücün peşine düşecekler. 

 

TNT'den Sarah Aubrey, "Alienist'in seçkin, ödüllere layık performansından ve bu hikayeyi, bu zaman diliminde hayata geçiren inanılmaz oyuncuların ve ekibin çalışmalarından gurur duyuyoruz. İzleyicilerimiz bu çok boyutlu, zamansız karakterlere ve onların zorlu dönemlerde verdikleri mücadelelere hayran oldular. TNT’nin Suspense Collection’ındaki bu yeni hikayeyle birlikte, karakterlerimiz yeni bir düşmanla yüzleşirken izleyici onların dünyasına daha da fazla dahil olacak." açıklamasında bulundu. Altı dalda Emmy ödülüne aday olan The Alienist, ilk sezonunda genç erkekleri hedef alan bir seri katilin peşine düşen Dr. Laszlo Kreizler, gazeteci John Moore ve sekreter Sara Howard’ın maceralarını merkezine almıştı. Yeni dizinin ne zaman ekranlarda olacağıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.