Winona Ryder ve Keanu Reeves Dracula Filminin Çekimlerinde Gerçekten Evlenmiş Olabilir

20.08.2018 23:30
Winona Ryder ve Keanu Reeves Dracula Filminin Çekimlerinde Gerçekten Evlenmiş Olabilir

Bram Stoker’s Dracula filminin yönetmeni Francis Ford Coppola ve aktris Winona Ryder, filmin çekimleri esnasında yanlışlıkla gerçek bir nikah kıydıklarını düşünüyorlar.


Teoriyi ilk başta Winona Ryder ortaya attı! Ancak şimdi yönetmen Coppola da Ryder'ın haklı olabileceğini düşünüyor. Ryder ve Reeves'in birlikte rol aldığı Dracula'nın yönetmeni, Ryder'ın da iddia ettiği üzere, çiftin düğün sahnesinin yasal olarak bağlayıcı olabileceğini doğruladı. Coppola filmin çekimleri bittikten sonra, sahnenin stilize edilmiş son versiyonundan tatmin olmadığını belirterek, “O dinde (Rum Ortodoks) olduğu gibi gerçek bir düğün törenini filme çekmek güzel olurdu." demiş. Ardından Los Angeles'taki bir Rum Ortodoks kilisesinde gerçek bir rahiple düğün törenini yeniden filme çekmiş. Coppola, “Oldukça otantikti ve bence çok güzeldi, çünkü töreni gerçekten yaptık ve rahip nikahı kıydı.” dedi. “Yani bir bakıma, her şey bittiğinde Keanu ve Winona'nın bu sahne ve bu törenin sonucu olarak gerçekten evlendiğini fark ettik.

 

Ryder ise bu enteresan olaydan ilk kez geçtiğimiz hafta sonu verdiği bir röportajda bahsetti. “Aslında Dracula filminde evlendik. Hayır, yemin ederim, sanırım gerçek hayatta da evlenmiş olduk. O sahnede Francis (Ford Coppola) gerçek bir Rumen rahibi kullandı. Sahneyi o şekilde çektik ve rahip gereken her şeyi yaptı. Bence evlendik.

 

Ryder ve Coppola'nın bu nikahla ilgili açıklamalarının ardından Keanu Reeves herhangi bir yorumda bulunmadı. Ancak Reeves ve Ryder zaten yıllardır Hollywood'un en uyumlu çiftlerinden biri olarak görülüyor. Birlikte çevirdikleri ilk filmin üstünden 26 yıl geçen ikili, Bram Stoker’s Dracula, A Scanner Darkly ve The Private Lives of Pippa Lee filmlerinden sonra dördüncü kez yeni filmleri Destination Wedding'in çekimleri için bir araya geldi. Film 24 Ağustos 2018'de vizyona girecek.