Laurence Fishburne ve Milo Gibson Brother's Keeper Filminde Rol Alacak

21.08.2018 00:53
Laurence Fishburne ve Milo Gibson Brother's Keeper Filminde Rol Alacak

Mel Gibson'un oğlu Milo Gibson ve Matrix yıldızı Laurence Fishburne, Winter State Entertainment'ın yeni spor draması Brother’s Keeper'ın başrollerinde yer alacak. 


Brother’s Keeper, 2009 yılında Batı Teksas’taki Abilene Lisesi futbol takımının gerçek hikayesini konu alan ilham verici bir spor draması olarak tanımlanıyor. Takım pek çok şanssızlıkla mücadele ederek eyalet şampiyonluğunu kazanmayı başarmıştı. Todd Randall, şu anda yapım süreci devam etmekte olan filmin yönetmen koltuğunda oturuyor ve hikayeyi Al Pickett ve Chad Mitchell'ın kitabından uyarlıyor. Filmin çekimlerinin Kasım ayına kadar sürmesi bekleniyor, vizyon tarihi ise şimdilik 2019 olarak belirlendi. 

 

Milo Gibson, ilk kez babasının Oscar adayı filmi Hacksaw Ridge ile tanındı. Yaklaşan filmleri arasında Rod Lurie’nin The Outpost filmi ve David Blair’in 2. Dünya Savaşı draması Hurricane yer alıyor. Fishburne'ün ise Richard Linklater'ın yönettiği Where'd You Go, Bernadette ve John Wick: Parabellum filmleri yakın zamanda vizyona girecek.