Sexy Beast Filmi Ekrana Uyarlanıyor

21.08.2018 01:47
Sexy Beast Filmi Ekrana Uyarlanıyor

Paramount TV, 2000 yapımı suç filmi Sexy Beast öncesinde yaşanan olayları konu alan bir dizi üzerinde çalışmalara başladı. 


Televizyon uyarlamaları ve spin-off dalgaları devam ederken, TV versiyonunu izleyeceğimiz filmler arasına, Jonathan Glazer'ın gangster draması Sexy Beast de eklendi. Ne kadar gerekli olduğu tartışılır, ancak Paramount TV filmin öncesinde yaşananların anlatılacağı bir dizi geliştiriyor. Glazer'ın 2001 yapımı filmi Louis Mellis ve David Scinto tarafından yazılmıştı. Film, yeni bir hayata başlamak için eşi DeeDee ile İspanya'ya taşınan eski bir suçlu olan Gal Dove'yi ve onunla yeni bir soygun işi için anlaşan eski suç ortağı Don Logan'ı konu alır. Amanda RedmanBen Kingsley, Ray Winstone ve Ian McShane'in başrollerinde olduğu yapım, Kingsley'e bir Oscar adaylığı da kazandırmıştı.

 

Sopranos'un usta yazarlarından Michael Caleo'nun senaryosu için çalıştığı projede, Gal'in Don ile bir ortaklık kurmasını, Teddy için çalışmaya başlamasını ve DeeDee ile tanışmasını izleyeceğiz. Proje henüz birlikte çalışacağı bir platform bulamadı. Hala ön-hazırlıkları süren yapımın Netflix veya Amazon gibi bir yayın platformu tarafından satın alınması bekleniyor.