Doctor Strange 2'nin Çekimleri 2019 Yılında Başlayacak

22.08.2018 01:46
Doctor Strange 2'nin Çekimleri 2019 Yılında Başlayacak

Marvel Studios, Avengers 4'ün ardından şekillenecek olan Marvel Sinematik Evreni'nin kaderine dair ser verip sır vermiyor. Faz 4'ten resmi olarak duyurulan tek film şimdilik Spider-Man: Far From Home. Ancak söylentilere göre beklentilerimizden de erken bir Doctor Strange filmi gelecek.


İngiliz basınına göre Benedict CumberbatchScott Derrickson’un 2016 yapımı filminin ikincisinde bir kez daha Mistik Sanatlar Uzmanı Doktor Stephen Strange rolüyle geri dönecek. Filmin çekimlerinin 2019'un bahar aylarında başlaması ve altı ay sürmesi planlanıyor. Film hakkında başka hiçbir ayrıntı bilinmiyor - bunlara Derrickson'un yönetmen olarak dönüp dönmeyeceği de dahil. Bununla birlikte yeni filmin kötü kahramanının Chiwetel Ejiofor'un canlandırdığı Mordo olması bekleniyor. 

 

Elbette, Strange'ın Marvel evrenine geri dönmesi sürpriz değil. Cumberbatch'ın karakterinin, MCU'da Avengers 4'ten sonra köşe taşı bir karakter olması bekleniyor ve Faz 4'teki ilk solo filmlerden birine sahip olması da, onu dünyanın en güçlü kahramanları arasında yeni bir merkezi figür olarak konumlandırıyor. Guardians Of The Galaxy Vol. 3 filminin çekimlerinin, yönetmen James Gunn'ın kovulmasının ardından askıya alınmasıyla birlikte, yeni Doctor Strange filmi Marvel takivimnde kendine daha erken bir çekim tarihi bile bulabilir.