Chris Pine'ın Başrolünde Olduğu Netflix Filmi 'Outlaw King'den İlk Altyazılı Fragman Geldi

22.08.2018 03:10

Önde gelen yayın platformu Netflix, İskoç yönetmen David Mackenzie imzalı Outlaw King'den ilk Türkçe altyazılı fragmanı görücüye çıkardı. 

 

6 Eylül Perşembe günü Toronto Film Festivali'nde Açılış Gecesi Filmi olarak yayınlanacak olan filmden ilk altyazılı fragman paylaşıldı. Starred Up ve Perfect Sense filmlerinin yönetmeni David Mackenzie'in yönetmenliğini yaptığı Outlaw King'de, Emmy adayı Chris Pine'ı Robert Bruce rolünde görüyoruz. Netflix'in yaptığı açıklamaya göre "Robert, 1. Edward'ın ortaçağ İskoçya'sına baskıcı işgali sırasında mağlup edilen bir soyludan, aranan bir kanun kaçağına dönüşür. Bütün ağır sonuçlarına rağmen, Robert İskoç tacını ele geçirir ve bir grup hırslı askerle birlikte acımasız kral ve dengesiz oğlu Galler Prensi’ne karşı savaşmaya başlar.". Film konu itibariyle 1995 yapımı Braveheart'ı hatırlatıyor. 

 

İskoçya’da çekilen Outlaw King, 2016 yapımı Hell or High Water'dan beri yönetmen Mackenzie ve Pine'ın ilk iş birliği. Filmin senaryosunu Bash Doran, James MacInnes ve David Mackenzie birlikte yazdılar. Kadroda ise Pine'a Aaron Taylor-Johnson, Florence Pugh, Billy Howle, Tony Curran, Stephen Dillane, James Cosmo ve Sam Spruell eşlik ediyor. Film, seçilmiş bazı salonlarda vizyona girmesinin ardından 9 Kasım'da Netflix'te yayınlanmaya başlayacak.