The Big Bang Theory 12. Sezonuyla Ekranlara Veda Edecek

22.08.2018 22:17
The Big Bang Theory 12. Sezonuyla Ekranlara Veda Edecek

Sevilen CBS dizisi The Big Bang Theory, yaklaşan yeni sezonuyla final yapacak.


Warner Bros. Television, CBS ve Chuck Lorre Productions yaptıkları ortak bir açıklamada, “Son on iki sezon boyunca The Big Bang Theory'ye olan desteklerinden dolayı hayranlarımıza sonsuza dek minnettarız. Oyuncular, yazarlar ve yapım ekibi olarak dizinin başarısı için minnettarız ve final sezonunda The Big Bang Theory'ye destansı ve yaratıcı bir kapanış yapacak bir son yaratmak istiyoruz.”

 

Beklenmeyen final kararı CBS Entertainment başkanı Kelly Kahl'ın dizinin 12. sezondan sonraki geleceğiyle ilgili tartışmaların sürdüğünü belirtmesinden üç hafta kadar sonra geldi. Kahl verdiği bir röportajda “Bunun son sene olduğuna inanmıyoruz. Warner Bros ile diziyi yenilemek için ön görüşmeleri sürdürüyoruz.” demişti.

 

Dizinin yıldızı Johnny Galecki ise Ocak ayında yaptığı açıklamada, dizinin 12. sezonda bitmesinin kendisi ve ekip için rahatlatıcı olacağını söylemişti. Dizi geçtiğimiz sene CBS'ten 11. ve 12. sezonlar için onay almış ve ilk sezondan beri yapımda yer alan Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar ve Simon Helberg'le yeni anlaşmalar yapılmıştı. Oyuncuların, kadroya sonradan katılan Melissa Rauch ve Mayim Bialik'in ücretlerinde artış olması için kendi ücretlerinde kesinti yapılmasına izin vermeleri de diziyle ilgili çok konuşulan bir konu olmuştu. Yine de dizinin devam etmesinin kararının daha çok Sheldon rolünü canlandıran Emmy ödüllü aktör Jim Parsons'ın omuzlarında olduğu ve Parsons devam etmek isterse dizinin devam edebileceğiyle ilgili bazı söylentiler var. Dizi yeni sezonuna 24 Eylül'de başlayacak ve 2019'da yayınlanacak final bölümüyle izleyicilerine veda edecek.