Natalie Portman Yeni Filminde Köşe Yazarı İkiz Kız Kardeşleri Canlandıracak

22.08.2018 22:48
Natalie Portman Yeni Filminde Köşe Yazarı İkiz Kız Kardeşleri Canlandıracak

Natalie Portman, gazetede tavsiye sütunu yazan tek yumurta ikizi kız kardeşler Abigail Van Buren ve Ann Landers hakkındaki biyografik bir filmi yönetecek ve başrolünde yer alacak.


Kız kardeşler 1918'de doğdu. "Dear Abby" köşesi, 1956 yılında San Francisco Chronicle gazetesinde Pauline Esther Friedman tarafından yazılıyordu. İkiz kız kardeşi Esther Pauline Friedman ise 1955 yılında bir yarışma kazanarak, Chicago Sun-Times'taki "Ask Ann Landers" adlı tavsiye köşesinde yazmaya başladı. Her iki kız kardeş de sağduyulu tavsiyelerde bulunmak için basit stiller kullanmıştır. Yazıları ve tavsiyeleri yüzünden yaratılan rekabet ortamı, kız kardeşlerin hayatlarının geri kalanında da profesyonel bir rekabete sahip olmalarına yol açtı.

 

Portman projede için her iki kız kardeşi de canlandıracak. Senaryoyu The Affair dizisinin yapımcısı ve yazarı Katie Robbins yazdı. Filmin yapımcılığını ise Big Beach Films'den Peter Saraf ve Dani Melia üstleniyor. Saraf, daha önce Little Miss Sunshine ile en iyi film dalında Oscar adaylığı kazanmıştı ve Loving, The Kings of SummerSafety Not Guaranteed ve Jack Goes Boating gibi filmlerin de yapımcılığını yaptı. Çekimlerin başlangıç ​​tarihi henüz bilinmiyor. Portman, 2015'te İsrail draması A Tale of Love and Darkness ile ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturmuştu. Ünlü yıldız en son Jude Law ile başrol oynadığı ve Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yapacak olan Vox Lux adlı müzik dramasında ve Xavier Dolan'ın Toronto Film Festivali'nde prömiyerini yapacak olan The Death and Life of John F. Donovan filminde yer aldı.