Brendan Fraser 'Doom Patrol' Dizisinin Kadrosuna Girdi

22.08.2018 23:17
Brendan Fraser 'Doom Patrol' Dizisinin Kadrosuna Girdi

Brendan Fraser, DC'nin yayın platformu DC Universe'in yeni live-action dizisi Doom Patrol'de kilit bir rolde yer alacak.


Fraser, dizide Robotman olarak bilinen Cliff Steele olarak rol alacak. Eski bir yarış arabası sürücüsü olan Cliff Steele, vücudunu inanılmaz derecede deforme eden korkunç bir kaza geçirir. Steele’in beyni gizemli Dr. Caulder tarafından kurtarılır ve güçlü bir robotik bedende yaşamını sürdürür. Fraser, robotik karakter için seslendirme performansı sunacak ve Steele'in eski bedeniyle yer aldığı flashback sahnelerinde oynayacak. Robotman'in fiziksel performansını gördüğümüz sahneler ise Riley Shanahan tarafından canlandırılacak. 

 

Fraser, Mumya film serisindeki başrolü ve Crash, Monkeybone, Bedazzled ve Blast from the Past gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. Ayrıca geçtiğimiz dönemde eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen TV rollerinde de kendisini gördük. Bunlar arasında Showtime'ın The Affair dizisi, FX'in mini dizisi Trust ve Audience Network draması Condor yer alıyor. Doom Patrol, DC evreninin en tuhaf gruplarından birinin maceralarını konu alır: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman ve Crazy Jane. Gizemli Dr. Niles Caulder tarafından yönetilen bu ekip, dijital çağın en büyük kahramanı Cyborg tarafından maceraya atılırlar ve kendilerini DC evreninin en tuhaf ve en beklenmedik köşelerine götürecek bir görevde bulunurlar.

 

Fraser dizide Crazy Jane'i canlandıracak olan Diane Guerrero, Elasti-Woman rolünde göreceğimiz April Bowlby, ve Cyborg'u oynayacak olan Joivan Wade'e katılıyor. Dizinin senaryosu Jeremy Carver tarafından yazılıyor. Carver, Geoff Johns, Greg Berlanti ve Sarah Schechter yürütücü yapımcı olarak kadroda yer alacaklar. Dizinin çekimleri bu yılın sonlarında başlayacak ve 2019 yılında DC'nin yeni yayın servisi üzerinden izlenebilecek.