Yeni ‘Veronica Mars’ Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

23.08.2018 00:25
Yeni ‘Veronica Mars’ Dizisi İçin Çalışmalar Başladı

Veronica Mars uzun zamandır uzak kaldığı ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.


Hulu'nun üzerinde çalıştığı dizinin yeniden çevriminde, orijinal dizinin yıldızı Kristen Bell Kaliforniyalı dedektif Veronica Mars rolüyle geri dönerken, dizinin yaratıcısı Rob Thomas da senarist olarak yapımda yer alacak. Orijinal diziyi çeken Warner Bros. Television'ın, yeni dizinin de stüdyosu olması bekleniyor ancak kaynaklar dizinin anlaşmasının henüz kesinleşmediğini söylüyor. Bell'in yanı sıra kadroda orijinal yapımdan başka bir oyuncunun yer alıp almayacağı ya da dizinin diğer detayları şu an için bilinmiyor. Anlaşmayı güçleştiren konular arasında Bell'in şu anda hit NBC komedisi The Good Place'in başrolünde yer alması var. Veronica Mars projesinin devam etmesi durumunda, Bell'in programı sekiz ila on bölümlük bir mini dizi için yeniden düzenlenebilir. 

 

Dizinin yeniden çevrimiyle ilgili söylentiler konusunda Hulu da Warner Bros. da bir açıklama yapmadı. Orijinal dizi üç sezon boyunca UPN ve CW kanallarında ekrana gelmişti. 2004 ile 2007 yılları arasında 60'tan fazla bölüm çekildi. Bell, dizide kurgusal Kaliforniya kenti Neptün'de yaşayan Veronica olarak rol aldı. Veronica, bir zamanlar Neptün’ün şerifi olan ancak ofisinden ayrılmak zorunda kalan ve daha sonra kendi özel dedektiflik bürosunu açan babası Keith için yarı zamanlı olarak çalışıyordu. Veronica her bölümde bölgede işlenen suçları araştırıyor, bir yandan da en yakın arkadaşı Lilly Kane’in ölümünün arkasındaki sır perdesini çözmek için uğraşıyordu. Thomas ve Bell, dizi yayından kaldırıldıktan sonra, 2013'te bir devam filminin çekilmesi için Kickstarter kampanyası başlatmış ve kazandıkları 6 milyon dolar ile 2014 yılında Veronica Mars filmini vizyona sokmuşlardı. 

 

Thomas ve Jennifer Graham dizinin ardından, dizideki olaylara dayanan Veronica Mars: Mrs. Kiss and Tell ve Veronica Mars: The Thousand-Dollar Tan Line isimli iki tane kitap yazdı. Thomas ayrıca CW Seed için Play It Again, Dick isimli bir sipn-off dizisi yarattı. Dizide Ryan Hansen, Veronica Mars'ın eski oyuncularını, kendisinin canlandırdığı karakter Dick Casablancas'ın merkezinde yer aldığı yeni bir diziye dahil olmak için ikna etmeye çalışırken görülüyordu.