Yorgos Lanthimos'un Yeni Filmi 'The Favourite'in Posteri Çıktı

23.08.2018 22:25

Şık fraklar, lüks set tasarımı ve klas kadrosuna rağmen The Favorite tipik bir dönem draması değil... Çünkü Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos'un eşsiz bakış açısını yansıtıyor! 

 

Dogtooth, The Lobster ve The Killing Of A Sacred Deer filmlerinin yönetmeni Lanthimos, 2018 yılının en çok beklenen bağımsız filmlerinden biri olan The Favourite'le şimdiden büyük heyecan uyandırıyor. Yorgos Lanthimos'un son filmi, 18. yüzyılın başlarında İngiltere sarayını konu alıyor ve baş rollerde Olivia Colman, Rachel Weisz ve Emma Stone yer alıyor. Filmin merakla beklenen ilk fragmanının ardından, şimdi de ilgi çekici bir poster yayınlandı. 

 

Filmde, Colman Queen Anne'i ve Weisz da yakın arkadaşı ve danışmanı Lady Sarah'yı canlandırıyor. İngiltere Fransa'yla savaşmaktadır ama Kraliçe Anne ördek yarışları ve ananas yemekle ülkenin durumundan daha çok ilgilenir. Yeni bir hizmetkâr, Kraliçe Sarah’nın güvenilir danışmanı olmak için kendi planlarıyla geldiğinde, ülke yönetiminde işler sarpa saracaktır. Bağımsız film dünyasının yükselen yıldızı Lanthimos, yeni filminde Lobster'ın oyuncuları Colman ve Weisz ile yeniden bir araya geldi. Emma Stone ise Yunan yönetmenle ilk kez çalışacak.