Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (24 Ağustos 2018)

24.08.2018 01:31

24 Ağustos 2018 haftasında 2'si yerli toplam 6 film vizyona giriyor.

 

Facia Üçlü

Sosyal medya fenomenleri Emre Gül, Sefa Kındır ve Mami Eren'in başrolünde oynadığı filmde, Emre ve iki yakın arkadaşı, Emre'nin dedesinden kalan tarlayı alabilmek için köye giderler. Gençlerin planları Emre'nin muhtarın kızına görür görmez aşık olmasıyla rayından çıkar. Ne yapıp edip kızın kalbini kazanmak isteyen Emre, arkadaşlarının gazına gelerek kızda gönlü olan başkalarıyla araba yarışı yapmaya karar verir. Ama araba yarışının kazananı işleri içinden çıkılmaz hale getirir.


İki İyi Çocuk

Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı Serdar, Antakya'ya baş komiser olarak atanır. Görev yerinde herkesin sevdiği ve yaptıklarına hoşgörüyle yaklaştığı, bazı zihinsel sorunları olan Ercan'la arasında bir yakınlık oluşmuştur. Çocukken babasını bir trafik kazasında kaybeden ve en büyük hayali polis olmak olan Ercan sonunda bir polis üniforması giymeyi başarır. Serdar bir yandan Ercan'ı beladan uzak tutmaya çalışırken, diğer yandan da aşık olduğu Defne'yle bir araya gelebilmenin yollarını aramaya başlar.


Edepsiz Kuklalar

İnsanlar ve kuklaların birlikte yaşadığı ancak kuklaların ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüğü bir dünyada, Phil Philips adlı bir kukla Los Angeles polis departmanına seçilmeyi başaran ilk kukla olmuştur. Phil ilerleyen dönemde polislikten atılır ve özel dedektif olarak çalışmaya başlar. 1980'lerin ünlü dizisi The Happytime Gang'de yer alan kuklaların seri cinayetlere kurban gitmeye başlaması, Phil ve eski ortağı Connie Edwards'ı tekrar bir araya gelerek katili bulmak için bir plan yapmaya zorlar. Yetişkinler için bir kukla şovu olan filmin başrollerinde Melissa McCarthy, Joel McHale ve Elizabeth Banks yer alıyor.

 

Acayip Güzelim

Komedyen Amy Schumer'ın canlandırdığı Renee; iyi bir işi, evi ve arkadaşlıkları olmasına rağmen, güzel bir kadın olmadığını düşündüğü için müthiş bir özgüvensizlikle yaşamını sürdürmektedir. Bir gün spor salonundaki spinning dersinde düşerek başını vurunca, uyandığında aslında görüntüsünde hiçbir değişiklik olmamasına rağmen kendisini aşırı derece güzel ve çekici bulmaya başlar. Bu özgüvenli halinin etkisiyle daha önceden yapmaya çekindiği her şeyi cesurca deneyerek bambaşka bir insana dönüşecektir.


Tanrıdan Gelen

John Dunning ölüleri görme ve onlarla iletişime geçme gibi büyük yeteneklere sahip bir medyumdur. Kendisi zengin ve itibarlı Bellvue ailesinin son varisinin ölümünü araştırırken, gazeteci Valerie Kreuger de onun her hareketini takip etmektedir. Ancak bu ölümün bir cinayet olduğu ve John'un da tek şüpheli olduğu ortaya çıktığında, aklını kaçırmadan önce cinayeti ve ailenin sırlarını çözmesi gerekir.


Yüz

Berlin Film Festivali'nden Jüri Özel Ödülü'yle dönen Malgorzata Szumowska filminde, Brezilya'daki ünlü İsa heykelini bile geçmesi planlanan bir heykelin inşaatında çalışan Jacek için hayat yolundadır. Metal müzik hayranıdır, çok sevdiği sevgilisi ve köpeğiyle günlerini geçirmektedir. Etrafındaki insanlar hayatını tasvip etmese de onu olduğu gibi kabul etmiş görünmektedir. Ancak geçirdiği iş kazası her şeyi alt üst eder. Ölümden dönen, ama yüzü tanınmaz hale gelen Jacek'e yüz nakli yapılması gerekir. Polonya'da ilk olacak bu ameliyatın ardından Jacek ülkenin ilgi odağı haline gelir. Ameliyat son derece başarılı geçmiştir fakat hayatını eski çizgisine oturtması artık imkansızdır.