Netflix 'Death Note 2' İçin Hazırlıklara Başladı

25.08.2018 00:31

Çok mu gerekliydi tartışılır, ancak Netflix 2017'de yayınladığı live-action Death Note filmine bir devam filmi çekmeye hazırlanıyor.


Yayın servisi, 2017 yılında popüler manga ve anime serisinin film uyarlamasını çekmişti. Filmde liseli bir genç ve bulduğu ölümü kontrol eden bir defter konu alınıyor. Adam Wingard’ın yönetmenliğini üstlendiği Death Note, orijinal hikayeden sapması nedeniyle eleştirmenlerden ve hayranlardan olumsuz eleştiriler almıştı. Ancak Netflix yapımla ilgili umutlarını tüketmiş gibi görünmüyor. Çünkü gelen söylentiler Netflix'in Resident Evil ve Mortal Kombat filmlerinin senaristi Greg Russo'yla bir devam filmi üzerinde çalıştığı yönünde. Servisin içerik yönetici Ted Sarandos, ilk Death Note filmini büyük bir başarı olarak lanse etse de, Netflix'in izlenme verilerini paylaşmama politikası yüzünden gerçeğin ne olduğu tam olarak bilinmiyor. 

 

Willem Dafoe, Nat Wolff ve Lakeith Stanfield'ın yeni filmde de yer alıp almayacakları henüz belli değil. Aslında yönetmen Wingard'ın bile yeni filmde çalışacağı şimdilik kesin olarak bilinmiyor çünkü kendisi şimdilerde Godzilla vs. Kong filminin çalışmalarını sürdürüyor. Bütün bu olumsuzluk ve karmaşanın filmle ilgili beklentileri şimdiden çok düşürdüğünü söylemek gerek. Filmin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili bir bilgi henüz paylaşılmadı.