Jack Reacher Romanları Ekran İçin Yeniden Uyarlanıyor

30.08.2018 00:17
Jack Reacher Romanları Ekran İçin Yeniden Uyarlanıyor

Siz de Tom Cruise'un Jack Reacher rolü için fazla ufak tefek olduğunu düşünenlerden misiniz? Öyleyse Jack Reacher kitaplarının yazarı Lee Child'la aynı fikirdesiniz.


Dünyanın en başarılı suç yazarlarından biri olan ve dünya çapında 100 milyondan fazla roman ve kısa hikaye satmayı başaran Lee Child, bu sefer daha uzun boylu bir yıldızı başrolde oynatarak Jack Reacher romanlarını TV için yeniden uyarlamaya hazırlanıyor. Polisiye gerilim yazarı Child, filmin Jack Reacher hayranları tarafından bile yeterince beğenilmediğini ve bunda en önemli etkenin de (hayranların da söylediği üzere) Cruise'un Reacher'ı canlandıracak fiziksel yeterliliğinin olmadığını söylüyor. 

 

Özel ve bağımsız bir dedektif olan Reacher, Child'ın romanlarında fiziksel olarak iri yarı ve bulunduğu ortama hakim olan bir adam olarak tasvir ediliyor. Child, "Hayranlardan Cruise'u beğenmediklerini söyleyen binlerce mektup aldım, çünkü kendisi rol için fazla ufaktı. Reacher’ın cazibesi, fazla göz korkutucu olmasından dolayı. Hiçbir şey yapmasa bile odada yürümesi dahi insanları tedirgin eder. Tüm meziyetlerine rağmen Cruise bunu iyi yansıtamadı gibi hissedildi. Bu yüzden okurlar en başından beri rolü Cruise'un almasına karşıydılar." açıklamasını yaptı. Child, her kitaba 10 ila 12 bölüm ayıracak olan proje için Kasım ayına kadar bir anlaşmanın imzalanacağını umuyor. Yeni projede Reacher'ı kimin canlandıracağı ile ilgili gelen soruya ise “Bu da televizyonun en harika yanı. Sinema filmlerine göre çok daha az yıldız oyuncu odaklı. Yani A sınıfı bir oyuncu olması gerekmiyor.” dedi.