Theodore Pellerin YouTube Premium'un Yeni Dizisinde Kirsten Dunst'a Katıldı

31.08.2018 00:26
Theodore Pellerin YouTube Premium'un Yeni Dizisinde Kirsten Dunst'a Katıldı

Theodore Pellerin, YouTube Premium'un yeni kara komedi dizisi "On Becoming a God in Central Florida"nın kadrosuna katıldı.

 

1990'ların başlarında Orlando'nun yakınlarında geçen dizi, asgari ücretli su parkı çalışanı olan Krystal Gill'in hayatını konu alıyor. Pellerin dizide Cody rolünde yer alacak. YouTube, Haziran ayında 10 bölümlük ilk sezonun siparişini vermişti. Çekimler ise Ekim ayında New Orleans'ta başlayacak ve dizi 2019'da ilk kez yayınlanacak. Dizinin yürütücü yapımcılığını Kirsten Dunst, George Clooney ve Grant Heslov birlikte yapıyor. Robert Funke ve Matt Lutsky'nin birlikte yarattığı dizinin showrunner'lığını ise Esta Spalding üstleniyor.

 

Pellerin, geçtiğimiz günlerde Chien de Garde filmindeki oyunculuğuyla Gala Quebec Cinema'da en iyi yeni aktör ödülünü kazandı. Daha önce Toronto Uluslararası Film Festivali'nin Yükselen Yıldızları'ndan biri olarak seçilmiş ve Joel Edgerton'un yeni filmi Boy Erased'de Lucas Hedges'in karşısında bir rol kapmıştı. Genç oyuncu ayrıca prömiyeri 2017 SXSW film festivalinde yapılan First Light filminde de başrol oynadı. En son Xavier Dolan'ın Marion Cotillard, Lea Seydoux, Vincent Cassel ve Gaspard Ulliel'le birlikte çektiği It’s Only the End of the World adlı filminde yer aldı.