Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (31 Ağustos 2018)

31.08.2018 03:24

31 Ağustos 2018 haftasında 1'i yerli toplam 7 film vizyona giriyor.


Çatışma

Bir bankada müdür olarak çalışan Jacob'ın iş yeri, bir gün son derece profesyonel bir soyguncu tarafından soyulur. Adını temize çıkarabilmek için bu hırsızı yakalamak isteyen Jacob, eski bir polis olan komşusu James'ten yardım ister. Ancak işini iyi bilen hırsız Gabriel, Jacob'ın eşi ve kızını kaçırarak rehin alır. Bu kritik durum, her üç adamın da hayatlarını değiştirecek bir olaylar zincirini tetikleyecektir. Filmin başrollerinde Frank Grillo ve Bruce Willis oynuyor.

 

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, bir pizzacıda motorlu kurye olarak çalışan Gürbüz'ün içine atıldığı macerayı konu alıyor. Gürbüz bir pizzacıda kurye olarak çalışmaktadır. Sözlüsüyle evlenmeyi ve çalıştığı pizza dükkanının müdürü olmayı hayal etmektedir. Fakat sözlüsü Aylin'in kıskançlıklarından da bıkmıştır. Arkadaşı Ferhat, Gürbüz'e bir öneride bulunur: Bütün gün yaptıklarını cep telefonuyla kaydedip Aylin'e gönderecek; böylece Aylin de Gürbüz'ükıskanmayı bırakacaktır. Ancak Gürbüz yanlışlıkla bir cinayet anını kaydeder ve bu beladan nasıl kurtulacağını düşünürken kendini bir kovalamacanın ortasında bulur.

 

Upgrade

Yakın gelecekte geçen filmde, teknoloji hayatın her anına egemen olduğunda Grey Trace bu yeni düzene teslim olmamış, işlerini elinden geldiğince kendi kas gücüyle, mekanik olarak halletmeye devam etmiş bir adamdır. Ancak günün birinde çok sevdiği karısı Asha'nın dört kişinin saldırısı sonucu öldürülmesi ve kendisinin omurilik felci geçirmesiyle, yavaş ve acı dolu bir ölümü beklemekten başka bir çaresi kalmaz. Yine de günün birinde kendisini ziyaret eden bir mucidin icadı ona umut olur. STEM adı verilen çip sayesinde sadece yeniden ayağa kalkmakla yetinmeyen Grey, STEM'in üstün işlemci gücü sayesinde insanüstü yetenek ve güce sahip olur. Artık tek amacı vardır: Karısını öldürenlerden intikamını almak!

 

Kıskanç

Orta yaşlara gelmiş, boşanmış üniversite hocası Nathalie Pécheux, orta yaş krizine girdikten sonra başta kızı Mathilde olmak üzere etrafındaki birçok kişiyi kıskanmakta ve her şeyden yakınmaktadır. Aslında seveen bir insan olan Nathalie, etrafına sürekli negatif enerji yaymaya başlar. Bu sorunu en yakınındaki insanlarla komik olaylar yaşamasına neden olacaktır.

 

Dışarıda

Yvonne Strahovski'nin başrolünde yer aldığı filmde Laura, uzak bir göl kenarındaki müstakil eve kızları Kayla ve Maddie'yle birlikte tatile gelmiştir. Geçmiş yıllarda bazı gizemli olaylara ev sahipliği yapmış olan evin etrafına gece indiğinde, cani ruhlu birinin onlar için hazırladığı kabusun ortasına düşerler. Anne ve kızları, geceyi sağ salim atlatabilmek için büyük mücadele vermek zorundadır.

 

İtalyan Usulü Aşk

İyi bir aşçı olmak isteyen Nikki, Londra'da çalışmak istediği restorandaki patronu tarafından vize sorunlarını halledebilmesi için ülkesi Kanada'ya geri gönderilir. Nikki, hiç istemese de çocukluk ve gençlik döneminin geçtiği, ailesinin yaşadığı "Küçük İtalya"ya geri döner. Burada ailesinin nesillerdir rekabet halinde olduğu rakip pizzacı Vince'in oğlu Leo ile ailelerinin tüm düşmanlıklarına rağmen tutkulu bir aşk yaşamaya başlar. Hayden Christensen ve Emma Roberts'ın başrollerinde yer aldığı yapımı, romantik komedi filmleriyle tanınan Donald Petrie yönetiyor.

 

Şafaktan Önce

İngiliz boksör Billy Moore Tayland'a yeni bir hayat kurabilmek için gelmiştir. Burada boksör ve dublör olarak çalışmaktadır. Ancak uyuşturucu dünyasına bulaşınca hayatının dengesi bozulur ve sonunda çalıntı mal ve silah bulundurmaktan hapse atılır. Burada bir yandan temiz kalmaya alışması, diğer yandan da son derece tehlikeli hapis ortamına uyum sağlaması gerekir. Yeniden özgürlüğünü kazanabilmesi için ise zorlu bir Muay Thai turnuvasını kazanması gerekmektedir.