Dwayne Johnson 'Jungle Cruise' Filminden Jack Whitehall'la Birlikte Yer Aldığı İlk Kareyi Paylaştı

31.08.2018 22:05
Dwayne Johnson 'Jungle Cruise' Filminden Jack Whitehall'la Birlikte Yer Aldığı İlk Kareyi Paylaştı

Dwayne Johnson, Jack Whitehall'un Disney'in ilk eşcinsel karakterini oynayacağının açıklanmasının ardından gelen tepkilerden sonra Whitehall'la birlikte yer aldığı bir kareyi paylaştı. 


Dwayne 'The Rock' Johnson, Disney'in Jungle Cruise filminde Jack Whitehall'un karakterine gelen tepkilerin ardından birlikte yer aldıkları bir kareyi paylaştı. Bu sıralar çekilen hemen hemen her filmin yıldızı olan Johnson, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda: "DISNEY'in JUNGLE CRUISE filminin setinde kocaman ve çok aç olan bir Anaconda ile arkadaş olduk. Cesur yardımcı oyuncum ve iyi bir dostum olan @jackwhitehall yılan korkusunu yenmek için elinden geleni yaptı. Amazon'un hayvanlarıyla iyi zaman geçiriyoruz. Jack ve ben daha sonra da piranhalarla yüzeceğiz... Tamamen isteği dışında... Hayatımızın macerası." açıklamasına yer verdi.

 

Whitehall'ın filmdeki karakteri, bir Disney filminde yer alan ilk aleni eşcinsel karakteri oynayacağına dair haberler nedeniyle son zamanlarda eleştirilere maruz kalmıştı. Karakter, "son derece etkili ve çok komik" olarak tanımlanmasına rağmen Whitehall'un normalde eşcinsel olmadığı halde bu rolü oynayacak olması pek çok insanı rahatsız etti. Ayrıca eşcinsel karakterin, cinsiyetçi ve modası geçmiş bir klişe olarak canlandırılacağıyla ilgili de endişeler sürüyor. Kısa bir süre önce 2019 yılında vizyona gireceği teyit edilen Jungle Cruise, tehlikeli hayvanlarla ve aynı şekilde tehlikeli insanlarla dolu bir gemide yolculuğa çıkan bir grubun hikayesini konu alıyor.