Chris Hemsworth Aksiyon Filmi Dhaka'da Başrol Oynayacak

31.08.2018 22:23
Chris Hemsworth Aksiyon Filmi Dhaka'da Başrol Oynayacak

Film, 'Kaptan Amerika' rolüyle tanınan Chris Evans için dublörlük yapan Sam Hargrave'in ilk yönetmenlik denemesi olacak.


Chris Hemsworth, Netflix'in çektiği aksiyon gerilim filmi Dhaka'nın başrolünde yer alacak. Kaptan Amerika oyuncusu Chris Evans'ın dublörü ve aynı zamanda filmlerin dublör koordinatörü olan Sam Hargrave, bu film ile ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturacak. Avengers: Infinity War ve iki Captain America filmini yönetirken Hemsworth ve Hargrave ile birlikte çalışan Joe ve Anthony Russo, prodüksiyon şirketleri AGBO aracılığıyla filmin yapımcılığını üstleniyorlar. Russo kardeşler tarafından yazılan hikâye, bir iş adamının oğlunu kurtarmak için işe alınan Rake adlı bir paralı askeri merkezine alır. Hemsworth filmde Rake rolünü oynayacak. 

 

Proje Kasım ayında çekimlere başlayacak ve çekimler Hindistan ve Endonezya'daki Mart ayına kadar devam edecek. Hemsworth yakın zamanda Paramount'un çekimleri Mart ayında başlayacak olan Star Trek 4 filminde yer almak için yaptığı görüşmelerden çekilmişti. Fakat Dhaka'nın çekimlerinin zamanlaması sayesinde bahar aylarında yeni bir projeyle gündeme gelebilir.