Hugh Jackman'ın Yeni Filmi 'The Front Runner'ın İlk Fragmanı Çıktı

31.08.2018 22:25

Politikacıların basın tarafından nasıl görüldüğü ve skandallarının kapatıldığını konu alan Hugh Jackman'lı, The Front Runner'ın ilk fragmanı geldi.


Oscar adayı aktör Hugh Jackman, Sony'nin siyasi dram filmi The Front Runner'ın ilk fragmanında kariyeri büyük bir krizle karşı karşıya olan başkan adayı Gary Hart olarak görünüyor. Film, Coloradolu karizmatik bir ABD Senatörü olan Hart'ın yükselişini ve düşüşünü gözler önüne seriyor. Hart, 1988 yılında Demokrat partiden başkan adayı iken, Donna Rice ile olan evlilik dışı ilişkisi kariyerini bitirmişti. Küçük bir gazete haberi, siyasi gazetecilikle birleşince Hart'ın başkanlık yarışından çekilmesi şart olur. Jackman Hart'ı iyi kişisel ilişkiler kurabilen bir politikacı olarak canlandırıyor. Hart'ın kampanya yöneticisi Bill Dixon'ı J.K. Simmons, Eşi Lee Hart'ı ise Vera Farmiga canlandırıyor.

 

The Front Runner, Telluride Film Festivali'nde gösterim yapacak filmlerden biri olacak. Sony, filmi ödül sezonu ve seçim kapsamına denk gelen 7 Kasım tarihinde vizyona sürmeyi planlıyor. Dört kez Oscar adayı olan Jason Reitman, filmin senaryosunu eski siyasi gazeteci Matt Bai ve Hilary Clinton'ın basın danışmanı olan Jay Carson'la birlikte yazdı. Hikaye, Bai’nin 2014 tarihli kitabı "All the Truth Is Out"a dayanıyor.