Ed Sheeran, Danny Boyle'un 'The Beatles' Konulu Müzikal Filminde Yer Alacak

31.08.2018 22:50
Ed Sheeran, Danny Boyle'un 'The Beatles' Konulu Müzikal Filminde Yer Alacak

Geçtiğimiz günlerde Bond 25 filminin yönetmenliğinden ayrılan Danny BoyleRichard Curtis'in senaryosundan çekilen sıradaki filminin post-prodüksiyonuyla meşgul. Projeyle ilgili resmi detaylar henüz pek bilinmese de, filmin yıldızlarından birinin şarkıcı Ed Sheeran olduğu ortaya çıktı.

 

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Sheeran, filmin The Beatles müziği temalı olduğunu doğruladı. Film, Dört Nikah Bir Cenaze ve Notting Hill filmlerinin senaristi Richard Curtis tarafından yazıldı. Başroldeki Himesh Patel, Tamwar Masood karakterini canlandırıyor. Patel’in karakteri, bir gün uyandığında kendini dünyada The Beatles’la ilgili bir şeyler bilen tek insan olarak bulan bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Sheeran, verdiği röportajda konuyla ilgili olarak, “Sonra onu keşfedip tura çıkarıyorum. Ama o, bir şeyler yaparak beni geçiyor ve benden daha fazla kazanmaya başlıyor. Evet, çok zekice.” dedi.

Filmde kendisini oynayacak olan müzisyen, projenin kendisine “nasıl oyunculuk yapılacağını öğrenmek” için bir şans verdiğinden bahsetti, “Taht Oyunları'ndaki şeyde, oynadığım kişi bendim. Bir günlüğüne gelip, oynadım. Ama bu sefer sette günler geçti, günde 12 saat falan.". Sheeran’ın sahneleri, bu yılın başında, çıktığı son tur esnasında çekildi. Müzisyen, “Çok yoğun iki aydı. Dört gün sahneye çıkıyor, üç gün film çekiyordum. Kendimi oynuyordum, o yüzden çok kötü olduğumu düşünmüyorum. Batıracak fazla bir şey yoktu.” dedi. Henüz ismi belli olmayan filmin Eylül 2019'da vizyona girmesi planlanıyor. Kadroda Lily James, Kate McKinnon ve Joel Fry da yer alacak.