Ike Barinholtz ve Tiffany Haddish'li 'The Oath' Filminden Poster Yayınlandı

31.08.2018 23:32

Ike Barinholtz'un kara komedisi The Oath'tan yeni bir poster geldi. Siyasetin riyakarlığını ve aileleri nasıl etkilediğini anlatan film, posterde de Sam Amca imgesini kullanmış.


Barinholtz ilk yönetmenlik denemesi olan The Oath'ta, sürekli haberleri takip eden sinirli Chris ve eşi Kai’yi konu alıyor. Vatandaşlardan Şükran Günü’nden sonra Başkan’a bağlılık yemini imzalamaları istendiğinde, çift duyduklarına inanamaz ve siyasi görüşlerine ters düştüğü için buna karşı çıkar. Yeminin son günü yaklaşırken, akrabaları, Chris’in siniri ve iki hükümet ajanının beklenmedik ziyareti üst üste gelir. Şükran Günü yemeğinde işler rayından çıkar. 

 

Filmin oyuncu kadrosunda Chris Barinholtz, Tiffany Haddish, John Cho, Carrie Brownstein, Billy Magnussen, Meredith Hagner, Nora Dunn, Jon Barinholtz ve Chris Ellis bulunuyor. Film Barinholtz tarafından yazıldı ve yönetildi. Kendisi ayrıca film yapımcısı olarak Sean McKittrick, Ray Mansfield, David Stassen ve Andrew Robinson ile birlikte çalışıyor. Prömiyerini önümüzdeki ay Los Angeles Film Festivali’nde gerçekleştirecek olan The Oath, 12 Ekim 2018'de gösterime girecek.