‘Crazy Rich Asians’ın Yıldızı Jing Lusi Amazon Dizisi ‘The Feed’in Kadrosuna Girdi

31.08.2018 23:39
‘Crazy Rich Asians’ın Yıldızı Jing Lusi Amazon Dizisi ‘The Feed’in Kadrosuna Girdi

Warner Bros'un Crazy Rich Asians filminde yer alan, İngiltre ve Çin'in yükselen yıldızı Jing Lusi; Guy Burnet, Nina Toussaint White, David Thewlis ve Michelle Fairley ile birlikte Amazon'un psikolojik gerilim dizisi “The Feed” de rol alacak.


Daha önce Stan Lee’s Lucky Man filminde de rol alan Lusi, Crazy Rich Asians'da Amanda Ling'i canlandırmıştı. Jon M. Chu'nın yönettiği filmin başrollerinde Constance Wu, Michelle Yeoh, Henry Golding ve Gemma Chan yer alıyor. ABD’de 15 Ağustos’ta prömiyeri yapılan film, bugüne kadar dünya çapında 35,9 milyon dolar hasılat elde etti. Lusi'nin yer alacağı yeni dizi The Feed ise, Nick Clark Windo'nun romanına dayanıyor ve Londra'da geçiyor. İnsanların beyinlerine yerleştirilen ve bilgilerle anıları anında paylaşmalarını sağlayan “Feed” adlı bir teknoloji üzerinde odaklanıyor. Carl Tibbets tarafından yönetilen ve Channing Powell tarafından yaratılan dizi gelecek yıl ekranlarda olacak.

 

Jing Ekim ayında, yine Amazon Studios'un çektiği The Romanoffs dizisinde yer alacak. Antolojik dizi, Bolşevikler kontrolü ele geçirmeden önce Rusya'yı yöneten son hanedan olan Romanov ailesinin soyundan geldiğine inanan insanları konu alıyor. Matthew Weiner tarafından yaratılan dizide Jing, Isabelle Huppert, Christina Hendricks ve John Slattery'e eşlik edecek.