Bad Times At The El Royale'den Yeni Bir Türkçe Altyazılı Fragman Geldi

03.09.2018 18:33

Drew Goddard'ın gizem-gerilim filmi Bad Times At The El Royale'den yeni bir Türkçe altyazılı fragman ve özel kareler paylaşıldı.


Yönetmen Drew Goddard orijinal bir fikirle ortaya çıktığını iddia ediyorsa, gerçekten de “orijinal”likten bahsettiğinden emin olabilirsiniz. The Cabin in the Woods'da Joss Whedon ile birlikte korku türüne yepyeni bir soluk getiren yönetmen geri dönüyor, üstelik Pulp Fiction'dan esinlenen karanlık karakterlerle dolu yepyeni bir  esrarengiz gerilim filmi ile... Bad Times At The El Royale'da, Chris Hemsworth, Jon Hamm, Jeff Bridges, Dakota Johnson ve Cynthia Erivo gibi oyuncuları, unutulmaz bir gecenin enteresan karakterleri olarak göreceğiz. 

 

Lost, Buffy ve Daredevil gibi fenomen dizilerin senaristi ve The Martian ile Oscar adaylığı kazanan Goddard'ın yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği filmde, karanlık birer sırrı bulunan yedi yabancı, yıkık bir otel olan Lake Tahoe'deki El Royale'de buluşur. El Royale iki eyaletin toprakları üzerinde kurulmuş ilginç bir oteldir. Her şey cehenneme sürüklenmeden önce, hepsinin geçmişleriyle yüzleşip kendilerini kurtarabilmeleri için son bir şansları olacaktır... Merakla beklenen yapım 12 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek.