‘American Horror Story: Apocalypse’ten İlk Tanıtım Paylaşıldı

05.09.2018 23:27
‘American Horror Story: Apocalypse’ten İlk Tanıtım Paylaşıldı

American Horror Story dizisinin, Apocalypse (Kıyamet) alt başlıklı sekizinci sezonundan ilk tanıtım geldi. Tanıtıma göre gerçekten de dünyanın sonu gelecek gibi görünüyor.

 

FX, dizinin ilk sezon “Murder House” ve üçüncü sezon “Coven” arasındaki geçiş sezonu olan sekizinci sezonundan ilk görüntüleri Salı günü yayınladı. Bu iki sezonun önemli oyuncuları olan Jessica Lange, Taissa Farmiga, Evan Peters, Sarah Paulson, Dylan McDermott ve Frances Conroy yeni sezonla birlikte diziye geri dönüş yaptı. Emma Roberts ise dönüşünü, ikonik sözünü bir kez daha söyleyerek duyurdu: “Bahse girerim beni son kez gördüğünüzü düşünmüştünüz.

 

FX ve dizinin yaratıcısı Ryan Murphy tanıtımda da görüleceği üzere, her iki sezonda da rol alan bazı oyuncuların Apocalypse’te iki farklı karakteri canlandıracağını duyurdu. Hatta Evan Peters ve Sarah Paulson yeni sezondaki rolleriyle birlikte üç farklı karaktere hayat verecek. Sekizinci sezonuna sayılı günler kalan yapım, daha önceki bölümlerde görmüş olduğumuz pek çok yıldızın yeniden diziye yeniden dönmesiyle büyük ilgi uyandırıyor. FX’in sevilen korku dizisi American Horror Story geçtiğimiz ay onuncu sezon onayını da aldı. Dizinin yeni sezonu 12 Eylül’de FX ekranlarında yayınlanacak.