‘London Fields’ Filminin Yapımcıları Nihayet Amber Heard'le Anlaşmaya Vardı

05.09.2018 23:50
‘London Fields’ Filminin Yapımcıları Nihayet Amber Heard'le Anlaşmaya Vardı

London Fields” filminin yapımcıları, projenin yıldızı Amber Heard ile uzun süredir ertelenen filmin gösterime girmesi konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

 

Yapımcılar Kasım 2016'da filmin hak sahiplerinden biri olan Heard'ü, 2015 yılında gerçekleşen Toronto Uluslararası Film Festivali'nde film galasını sabote etmekle suçuyla dava etmişti. London Fields, 1989 tarihli distopik Martin Amis romanına dayanıyor ve Heard, 35. doğumgününde öldürüldüğünü keşfeden ve katili bulmak için yola çıkan baştan çıkarıcı Nicola Six rolünü canlandırıyor. Filmin kadrosunda Heard ile birlikte Jim Sturgess ve Billy Bob Thornton da yer alıyor. 

 

Temsilcilerden konuyla ilgili gelen açıklama “Amber bu meseleyi arkasında bıraktığı için mutlu. Zaten ilk etapta asla dava edilmemeliydi.” şeklinde oldu. 2015 yılında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyerini yapması beklenen fakan gösterimden bir gün önce festivalden çekilen film pek çok davanın öznesi oldu. Yönetmen Mathew Cullen, yapımcılara kendisinin izni olmadan filme ek sahneler ekledikleri iddiasıyla dava açmış, ardından 2016'da Heard'ün eski eşi Johnny Depp'e şiddetli geçimsizlik nedeniyle dava açmasıyla birlikte, filmin yapımcıları da güzel yıldıza 10 milyon dolarlık bir dava açmış ve filmi tamamlamadığını iddia etmişlerdi. Heard ise, yapımcıları sözleşmesinde yer alandan daha fazla çıplak sahnede yer almış gibi görünmesini sağlamak için dublör tutmakla suçlamış ve bir karşı dava açmıştı. Nihayetinde filmi vizyona sokabilmek için tüm taraflar anlaşmış bulunuyor. Uzun süredir vizyona girmeyi bekleyen yapımın 26 Ekim itibariyle sinemalarda olması kesinleşti.