Chris Evans, Robert Pattinson, Mia Wasikowska ve Tom Holland Aynı Filmde!

06.09.2018 23:13
Chris Evans, Robert Pattinson, Mia Wasikowska ve Tom Holland Aynı Filmde!

Christine ve Simon Killer filmlerinin yönetmeni Antonio Campos'un bir sonraki filmiyle ilgili bilgiler Toronto Film Festivali'nde duyuruldu. Tom Holland, Robert Pattinson, Mia Wasikowska, Chris Evans ve Tracy Letts, Campos'un yeni filmi The Devil All the Time'ın başrollerini paylaşıyorlar.

 

Film, Antonio Campos ve Paulo Campos'un yeniden kaleme aldığı Donald Ray Pollock’un 2011 tarihli romanının bir uyarlaması olacak. Antonio Campos'un yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını Randall Poster ve Jake Gyllenhaal ile Riva Markeri'nin sahibi olduğu Ninestories Productions yapacak. Prodüksiyonun 2019 Şubat'ında başlaması bekleniyor. Hikaye Ohio'da Knockemstiff adlı bir bölgede geçecek. Ölmekte olan karısını kurtarmak için çaresiz durumda olan Willard Russell, kurban vermeyi öğrenen bir vaize dönüşür. Oğlu Arvin ise okulda zorbalık gören bir çocukken, ne zaman harekete geçeceğini bilen bir adam olmayı öğrenir. Karakterler arasında seri katil bir çift ve yozlaşmış bir yerel şerif de bulunuyor. Filmde Arvin'i Holland, şerifi ise Evans canlandıracak.

 

The Devil All Time, Fox Searchlight için korku filmi Splitfoot'u yeniden yazıp yönetecek olan ve 20th Century Fox için de The Omen filminin öncesinde geçecek olayları anlatan bir filmin hazırlıklarını sürdüren yönetmen Campos'un yoğun programındaki filmlerden biri. Campos geçen sene çektiği hit filmi Christine'le büyük övgü almıştı. Yönetmen TV tarafında da Jessica Biel'in oynadığı USA Network dizisi The Sinner'ın yönetmenlik ve yapımcılığını yürütüyor.