Colin Farrell, Jessica Chastain'in Aksiyon Filmi ‘Eve’de Başrol Oynayacak

07.09.2018 02:23
Colin Farrell, Jessica Chastain'in Aksiyon Filmi ‘Eve’de Başrol Oynayacak

Colin Farrell ve Common, Voltage Pictures ve Freckle Films'ın birlikte çekeceği aksiyon-dram türündeki “Eve” filminde Jessica Chastain'e eşlik edecek.

 

Chastain'in Oscar adayı olduğu “The Help” filmini de yöneten Tate Taylor, Eve'in yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Taylor, önceki yönetmen Matthew Newton'un, saldırı ve aile içi şiddet iddialarından ötürü karşılaştığı sosyal medya lincinin ardından projeden ayrılmasından iki hafta sonra filmin yeni yönetmeni olarak açıklanmıştı. Filmin kadrosuna katılan yeni oyuncular Toronto Film Festivali'nin açılış gününde duyuruldu. Çekimleri 24 Eylül'de Boston'da başlayacak olan Eve'in yapımcılığı Nicolas Chartier, Dominic Rustam, Jessica Chastain ve Kelly Carmichael tarafından üstleniliyor. Jonathan Deckter ise kadroda yürütücü yapımcı olarak yer alıyor.

 

Farrell, filmde Chastain’in canlandıracağı Eve karakterinin çalıştığı bir kara operasyon örgütünün lideri rolünde yer alacak. Ünlü oyuncu yakın zamanda Yorgos Lanthimos'un “The Killing of a Sacred Deer” filminde rol aldı ve Toronto Film Festivali'nde prömiyer yapan Steve McQueen filmi “Widows”un kadrosunda bulunuyor. Ayrıca Disney’in yaklaşan filmi “Dumbo”da da rol alacak. Common ise filmde Chastain'in eski nişanlısını oynayacak. Kendisini en son “John Wick: Chapter 2” ve “Suicide Squad” filmlerinde görmüştük.