Charlie Day ‘El Tonto’ ile İlk Kez Yönetmen Koltuğuna Oturacak

10.09.2018 03:25
Charlie Day ‘El Tonto’ ile İlk Kez Yönetmen Koltuğuna Oturacak

It's Always Sunny In Philadelphia dizisinin yıldızı Charlie Day, ilk yönetmenlik denemesi olan “El Tonto” filminin çekimlerine başladı. Ünlü oyuncu filmin yapımcılığını ve başrolünü de kendi üstleniyor.

 

Day, bir Hollywood komedisi olacak filminde, büyük şöhret kazanıp sonra bunu kaybeden aptal ve duyma-konuşma engelli bir adamı canlandıracak. Charlie Day'in senaryosunu da yazdığı filmin yapımcılığını Armory Films ve Metalwork Pictures yapıyor. Filmin çekimleri geçtiğimiz ay Los Angeles'ta başladı. Filmin yapımcıları Christopher Lemole ve Tim Zajaros, “Bir süredir Charlie ile bir şeyler yapmak istiyorduk. Senaryo çok komik, inanılmaz derecede orijinal ve bunun gibi filmler artık yapılmıyor. Kendisinin yönetmenlik kariyerinin ilk basamağında yer almaktan heyecan duyuyoruz, çünkü yeteneğinin sınır tanımayacağına inanıyoruz.” açıklamasını yaptı. 

 

Charlie Day hali hazırda, çok beğenilen “It’s Always Sunny in Philadelphia” dizisinin yıldızlarından biri. Kendisi dizinin de yazarlığını ve yapımcılığını yapıyor. 13. sezonuyla ekranlara dönecek olan yapımın yaratıcılığını Day ve oyuncu arkadaşları Rob McElhenney ile Glenn Howerton birlikte üstlendiler.