Charlie Hunnam, Justin Kurzel’in Yeni Filmi ‘True History of the Kelly Gang’in Kadrosuna Girdi

10.09.2018 03:43
Charlie Hunnam, Justin Kurzel’in Yeni Filmi ‘True History of the Kelly Gang’in Kadrosuna Girdi

Sons of Anarchy” dizisinde Jackson Teller rolü ile tanıdığımız Charlie Hunnam, Justin Kurzel'in “True History of the Kelly Gang” adlı filminde George MacKay, Russell Crowe, Nicholas Hoult ve Essie Davis'e katılacak.

Kurzel filmi, Berlin Syndrome'un yazarı Shaun Grant'in uyarladığı, Peter Carey'in Booker Ödüllü aynı isimli romanına dayanan senaryosundan yönetecek. Çekimleri 8 Eylül'de başlayan film, dünyanın en büyük haydutlarından biri olan ve sömürge döneminde yaptığı kötülüklerle tanınan Ned Kelly'nin hikayesini konu alacak. Kadroda ayrıca Thomasin McKenzie, Sean Keenan, Harry Greenwood ve Earl Cave de yer alıyor. Filmin yapımcılığı ise Porchlight Films'ten Liz Watts, Daybreak Pictures'tan Hal Vogel, Justin Kurzel ve Paul Ranford tarafından yapılıyor.

Yönetmen,Charlie'nin bu kadroya katılmasıdan dolayı şanslı hissediyorum. Kendisi bu film için en özgün ve farklı karakteri yarattı ve onunla çalışmak gerçek bir ayrıcalık oldu. Bu süper yetenekli ekiple ve böylesine seçkin ve yetenekli aktörlerle birlikte çalışmaktan onur duyuyorum.” açıklamasını yaptı. Kurzel en son dünya çapında 240 milyon dolar hasılat getiren “Assassin’s Creed” filmini çekmiş ve bu filmde Michael Fassbender, Marion Cotillard ve Jeremy Irons'la çalışmıştı. Yönetmenin yine Fassbender ve Cotillard'la çalıştığı bir önceki filmi “Macbeth”, 2015'te Cannes'da yarışma fırsatı yakalamıştı.