Dwayne Johnson'ın Babasının Hayatı Biyografik Bir Filme Konu Oluyor

10.09.2018 04:19
Dwayne Johnson'ın Babasının Hayatı Biyografik Bir Filme Konu Oluyor

Bağımsız film yönetmenleri Jonathan ve Justin Gajewski, eksi TV güreşçisi ve WWE yıldızlarından Rocky Johnson'ın hayatını konu alan Rick King isimli bir film üzerine çalışıyorlar. 

 

Dwayne "The Rock" Johnson'ın babası olan Amerikan güreşçisi Rocky Johnson'ın hayatı filme çekiliyor. Torontolu yönetmenler Jonathan ve Justin Gajewski, şu anda 73 yaşında olan Kanadalı güreş süperstarı ve Hollywood aksiyon filmlerinin yıldız oyuncusunun babası olan Rocky Johnson'ın biyografik filmi Ring King'i geliştiriyor. Gajewski ikizleri, Toronto'da çekilen bir takım film ve TV dizisinde yönetmen yardımcılığı görevlerini tamamladıktan sonra JG Brothers prodüksiyon şirketi aracılığıyla biyografik filmin yapımcılığını üstlenecekler. Şu an üzerinde çalıştıkları yapımlar arasında Suicide Squad, Scott Pilgrim vs. the World ve Minority Report mini dizileri yer alıyor.

 

Ring King'in senaryosunu da yazan Jonathan ve Justin Gajewski, “Rocky Johnson’ın inanılmaz hikâyesini dünyaya anlatmaktan ötürü büyük heyecan duyuyoruz.” açıklamasını yaptı. Nova Scotia'da Wade Douglas Bowles ismiyle doğup büyüyen Johnson, Dünya Güreş Federasyonu'nda bir yıldız ve bir dünya şampiyonu olmadan önce, güreşmeye 1964'te Toronto ve çevresinde başlamıştı. Sonunda Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan siyahi bir Kanadalı olarak, ırkçı önyargı ve ringin dışındaki diğer kişisel ve profesyonel engelleri aşarken, profesyonel güreşte adını bir savaşçı olarak duyurdu. Rocky Johnson, 1991 yılında güreş ringinden emekli oldu ve adı WWE Onur Listesi'ne alındı.