Saïd Taghmaoui, 'Bond 25'in Kötü Adamı mı Olacak?

11.09.2018 06:39
Saïd Taghmaoui, 'Bond 25'in Kötü Adamı mı Olacak?

Yönetmen Danny Boyle'un kadrodan ayrılmasının ardından çekimleri tehlikeye giren yeni James Bond filmi Bond 25'te kadro çalışmaları sürüyor. En son Saïd Taghmaoui'nin filmin kötü karakterini canlandıracağıyla ilgili bazı açıklamalar yapıldı.


T2 Trainspotting filmini yönetmeni Danny Boyle'un geçtiğimiz ay "yaratıcı farklılıklar" ve başka bir takım anlaşmazlıklar nedeniyle yeni Bond filminin prodüksiyonundan ayrılmasıyla, henüz kadın başrolü ve kötü karakteri bulunmamış olan film bir belirsizlik sürecine girdi. Boyle ve prodüktörlerin yaşadığı sorunun ne olduğu tam olarak bilinmese de, konunun filmin kötü adamını kimin canlandıracağıyla ilgili olduğu söylentileri dolaşıyor.

 

Geçen ay Oscarlı yönetmen Boyle, filmin “modern bir Soğuk Savaş” konusuna odaklanacağını ve Polonyalı aktör Tomasz Kot'un bir Rus kötü adamı oynayacağıyla ilgili bazı açıklamalar yapmıştı. Fakat Wonder Woman filminin aktörlerinden Said Taghmaoui, yönetmenin ayrılmadan önce filmin kötü adamı olarak kendisiyle anlaştığını iddia ediyor. Taghmaoui, Cumartesi günü verdiği demeçte şunları söyledi: “Bir sonraki James Bond’da yer almalıydım, baş kötü adamı oynuyordum. Ancak kadroya Danny Boyle tarafından alındım ve o da şimdi projeden ayrıldı, bu yüzden tabii ki bazı belirsizlikler var.

 

James Bond'un yeni filmi söz konusu olduğunda aslında pek çok şey belirsiz. Boyle’un filmi için planladığı bir Rus kötü adamı gerçekten var mıydı? Taghmaoui'ye göre, filmle ilgili her şey şu anda havada duruyor. “Yönetmenin kim olacağını bilmiyoruz ve yapımcılar da şu an filmin Rusya'da veya Ortadoğu'ya geçip geçmeyeceğini bilmiyorlar. Tam olarak şöyle bir mesaj aldım: Eğer Orta Doğu'da geçerse, sensin. Rusya'da geçerse, başka biri.”. Taghmaoui’nin filmdeki durumu şimdilik belirsizliğini koruyor - filmle ilgili diğer her şey gibi... Bond 25'in 25 Ekim 2019'da vizyona girmesi bekleniyordu ancak şimdilik bu tarih askıya alındı.