Ana de Armas, Kevin Pollak Filmi ‘Waiting for Helen’in Kadrosuna Katıldı

11.09.2018 20:00
Ana de Armas, Kevin Pollak Filmi ‘Waiting for Helen’in Kadrosuna Katıldı

Blade Runner 2049” filmiyle tanıdığımız Ana de Armas, Kevin Pollak’ın “Waiting for Helen” adlı yeni gerilim filminde rol alacak.


“Waiting for Helen”in konusu şimdilik gizli tutuluyor. Film, “Misery Loves Company” ve “The Late Bloomer”dan sonra Pollak'ın yöneteceği üçüncü film olacak. Pollak, “İnanılmaz bir güzellik ve gerçekçi karakter derinliğinin olağanüstü bir kombinasyonuna ihtiyacım vardı. Ana, Helen için ilk tercihimdi ve bu rolü ona verebildiğim için çok şanslıyım.” yorumunu yaptı. 

 

Filmin yapımcılığı Julie Yorn, Jamie Gold, Kevin Pollak, Geneva Wasserman ve Tim Marlowe tarafından yapılıyor. Küba doğumlu olan de Armas; yakın zamanda Clive Owen, Rosamund Pike ve Joel Kinnaman'la birlikte aksiyon-gerilim filmi “Three Seconds”ta yer almıştı. Yakın zamanda da Danny Boyle’un isimsiz komedisinin kadrosuna girdi. 2006 yapımı İspanyol filmi “Una Rosa de Francia” da rol alan ve “Blade Runner 2049”da Ryan Gosling'le birlikte oynayan de Armas, ayrıca Todd Phillips'in “War Dogs” filminde de yer aldı.