'Bond 25' Filmi İçin Yeni Bir Senaryo Yazılıyor

15.09.2018 11:21
'Bond 25' Filmi İçin Yeni Bir Senaryo Yazılıyor

MGM ve Eon Productions, 25'inci Bond filminin yönetmeni olması beklenirken, plansız bir şekilde yapımdan ayrılan Danny Boyle'un yerini alacak birini aramaya devam ediyor. Senaristler Neal Purvis ve Robert Wade ise yeni film için farklı bir senaryo yazmaya başladı.

 

İkili, Daniel Craig'in ilk kez James Bond olarak tanıtıldığı “Casino Royale”den itibaren Bond filmlerinin senaristliğini yapıyordu ve Boyle'un yönetmesi planlanan ilk Bond 25 versiyonunun senaryosunu da kaleme almışlardı. Boyle’un onayladığı senaryodan vazgeçilmesiyle birlikte, yeni bir senaryo üzerinde çalışmalar başladı. Stüdyolar ise hala projenin yeni yönetmenini arıyorlar. Purvis ve Wade'in daha önceki senaryolarda yakaladığı başarı ve topladıkları güven göz önüne alınınca, yeni yönetmenin (her kim olursa olsun) stüdyonun önceden hazırlattığı bir senaryoyu filme çekmeye itiraz etmeyeceği düşünülüyor. MGM şimdilik değişen senaryoyla ilgili bir yorumda bulunmadı. 

 

Filmin yeni yönetmeni olarak S.J. Clarkson, Yann Demange ve “American Animals” filminin yönetmeni Bart Layton'ın isimleri geçiyor. MGM ve Eon'un, mevcut yapım takvimini takip etmek istiyorlarsa Boyle'un yerini kimin alacağına karar vermek için kısıtlı süreleri var çünkü bir sonraki Bond filminin 8 Kasım 2019'da vizyona gireceği açıklanmıştı. Fakat Danny Boyle, 21 Ağustos'ta projeyi yaratıcı farklılıklar yüzünden bıraktı.