Kyra Sedgwick Aşk Hikayesi ‘The Way Between’i Yönetecek

17.09.2018 22:47
Kyra Sedgwick Aşk Hikayesi ‘The Way Between’i Yönetecek

Kyra Sedgwick, Akademi Ödülü sahibi Jennifer Lee'nin senaryosunu yazdığı “The Way Between” isimli doğaüstü aşk filmini yönetecek.


Tooley Entertainment'ın finanse ettiği bağımsız filmin çekimleri kısa süre içinde başlayacak. Filmin yapımcılığını Tucker Tooley, Jennifer Lee ve Roberto Jurado Rebora yapıyor. “The Way Between”, kız arkadaşını trajik bir trafik kazasında kaybeden ancak gerçeklik yasalarını bir şekilde bükerek sevgilisiyle yeniden bağlantı kurmanın yolunu bulan bir adamın hikayesini konu alacak. Sevgilisinin gitmesine izin vermeketeki isteksizliği kendisinin gerçek yaşamını ve hayal dünyasını birbirine katacaktır. Sedgwick, filmle ilgili olarak “'The Way Between'in senaryosunu okuduğumda, bu son derece evrensel aşk, fedakarlık ve empati hikayesi ile büyülendim.” yorumunu yaptı.

 

Tooley ise “Jennifer Lee'nin kendi deneyimlerine dayanan sıra dışı ve çok kişisel senaryoları, hepimizin var olmasını ümit ettiği bir dünyaya hitap ediyor. Kişiler arasındaki bağların ve sevginin geleneksel sınırları aşabileceği bir dünya bu. Kyra'nın bu harika hikâyede vizyonunu ortaya koyması ve çok yakında oyuncuları duyurmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.” açıklamasında bulundu. Sedgwick ilk olarak Lifetime dizisi “Story of a Girl” ile yönetmenliğe adım atmıştı. Jennifer Lee ise 2013 yapımı Disney animasyon filmi “Frozen”ın yazarı ve yönetmeni olarak Oscar kazandı. Kendisi hala Walt Disney Animasyon Stüdyoları'nın baş yaratıcı sorumlusu olarak görev yapıyor.