Joaquin Phoenix'li Joker Filminden İlk Görüntü Geldi

17.09.2018 23:32
Joaquin Phoenix'li Joker Filminden İlk Görüntü Geldi

Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu Joker filminin yönetmeni Todd Phillips, ilk kareyi "Arthur" yorumu ile Instagram'dan paylaştı.


Yönetmen Todd Phillips, Batman serisinin ikonik kötüsü Joker'in solo filminde başrol oynayacak olan Joaquin Phoenix'in ilk görüntüsünü Pazar günü paylaştı. Instagram'da Phillips tarafından paylaşılan fotoğrafta, dağınık saçları ve yüzünde bir sırıtma emaresi ile yeşil bir ceket ve gömlek giyen Phoenix'i görüyoruz. Karakterin meşhur palyaço makyajı şimdilik yapılmamış. Yönetmenin paylaşımda yaptığı "Arthur" yorumu ise karakterin gerçek isminin Arthur Fleck olacağı yönündeki söylentileri doğruladı.

 

Solo film, Batman'in en kötü şöhretli düşmanının kökenini izleyecek. Joker hayatla mücadele halindeki bir komedyenden gerçek bir suçluya dönüşecek. Film, “Toplum tarafından hiçe sayılan bir adamın incelemesi... Sadece cesur bir karakter çalışması değil, aynı zamanda daha geniş çaplı uyarıcı bir masal.” olarak tanımlanıyor. Phillips senaryoyu The Fighter ve The Finest Hours'ın yazarı Scott Silver'la birlikte yazdı. Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron ve Deadpool 2 yıldızı Zazie Beetz, Ekim 2019'da vizyona girecek olan Warner Bros filminde rol alıyorlar. Alec Baldwin, Bruce Wayne'in babası olarak filme katılmış ama hemen ardından hızlı bir şekilde kadrodan ayrılmıştı.