Dean Norris, Gil Bellows ve Lorraine Toussaint ‘Scary Stories To Tell In The Dark’ Kadrosuna Katıldı

18.09.2018 01:34
Dean Norris, Gil Bellows ve Lorraine Toussaint ‘Scary Stories To Tell In The Dark’ Kadrosuna Katıldı

Breaking Bad'in Hank'i Dean NorrisAlly McBeal ve The Shawshank Redemption'dan tanıdığımız Gil Bellows ve Orange Is The New Black yıldızı Lorraine Toussaint, CBS Films ve eOne'ın yeni filmi Scary Stories To Tell In The Dark'ın kadrosuna katıldı.


André Øvredal'ın yöneteceği film, Alvin Schwartz'ın çok satan kitap trilojisine dayanıyor ve yapımcılığını Oscarlı yönetmen Guillermo del Toro üstleniyor. Del Toro kendi geliştirdiği korku filminin senaryosunu Kevin Hageman ve Dan Hageman'le birlikte yazdı. Şu anda yapım aşamasında olan film, küçük kasabalarındaki olağanüstü korkunç bir ölüm dalgasını çevreleyen gizemi çözmeye çalışan bir grup genci konu alıyor.

 

Filmin kadrosunda daha önce duyurulduğu üzere Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur ve Natalie Ganzhorn da bulunuyor. Øvredal, “Lorraine, Gil ve Dean, filmin gerektirdiği tüm tüyler ürpertici çılgınlığa yatkın olan son derece yetenekli oyuncular. Onlarla birlikte ürkütücü küçük trenimize binmek için çok heyecanlıyız.” yorumunu yaptı. Çekimleri süren filmin gelecek sene vizyona girmesi bekleniyor.