Kürk Mantolu Madonna'nın Sinema Uyarlamasını Onur Saylak Yönetecek

19.09.2018 04:59
Kürk Mantolu Madonna'nın Sinema Uyarlamasını Onur Saylak Yönetecek

Sabahattin Ali'nin sevilen eseri Kürk Mantolu Madonna'nın senelerdir beklenen sinema uyarlamasını son dönemde yaptığı işlerle adından çokça söz ettiren Onur Saylak yönetecek.

 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği filmin senaryo çalışmaları iki senenin ardından tamamlandı. 2019'da vizyona girmesi planlanan filmin yönetmenliği için düşünülen isimler arasında Fatih Akın da yer alıyordu. Fakat projenin yönetmeni başarılı oyunculuk kariyerinin ardından yönetmenliğiyle de adından söz ettiren Onur Saylak oldu. Filmin kadro detayları ise henüz belli değil.

 

İlk filmi Daha'nın ardından bir kez daha Ay Yapım'la çalışacak olan Saylak, en son başrollerinde Cansu Dere ve Haluk Bilginer'in oynadığı fenomen internet dizisi Şahsiyet'in yönetmen koltuğuna oturmuştu. 1943 tarihli Sabahattin Ali romanı Kürk Mantolu Madonna, Türk Edebiyatı'nın en sevilen eserlerinden biri ve ilk kez yayınlanmasının üzerinden yarım asırdan fazla geçmiş olmasına rağmen hala çok satan kitaplar listesinin demirbaşları arasında yer alıyor.