Patrick Stewart Yeni 'Charlie's Angels' Filminde Yer Alacak

19.09.2018 06:55
Patrick Stewart Yeni 'Charlie's Angels' Filminde Yer Alacak

Patrick Stewart, Elizabeth Banks'in yöneteceği yeni Charlie's Angels filminde Bosley rolünde yer alacak. Banks'in kendisinin de Bosley'i oynayacağı filmde birden fazla Bosley olacak.


Patrick Stewart, Elizabeth Banks’in çekeceği Charlie's Angels'a katılmak için son görüşmelerini yapıyor. Kristen Stewart, Aladdin filminin yıldızı Naomi Scott ve kadroya yeni katılan İngiliz oyuncu Ella Balinska; Banks'in yönettiği, yapımcılık ve oyunculuk yaptığı Sony filminin Melekler'i olarak yer alacaklar. Yeni filmde, orijinali 1976-81 yılları arasında çekilen televizyon dizisi ve 2000 ile 2003 yıllarında vizyona giren filmlerdeki dedektif ajansı Townsend Agency'yi, dünya çapında ekipleri olan bir güvenlik ve istihbarat servisi olarak göreceğiz. Film, bu ajansın takımlarından birine ve yeni nesil Melekler'e odaklanacak.

 

Townsend Agency'nin pek çok ajan ekibiyle çalışıyor olması, orijinal filmlerde esrarengiz ve asla görülmeyen Charlie Townsend'in yüzü olarak bilinen Bosley karakterinin çok sayıda olmasına neden olmuş. Patrick Stewart da, Elizabeth Banks de Bosley karakterini canlandıracak. Banks ve The Girl in the Spider's Web filminin yazarı Jay Basu, senaryoyu Craig Mazin ve Semi Chellas'ın daha önceki taslaklarından yola çıkarak yazdı ve hikayenin daha önce var olan zemin üzerine inşa edildiği söyleniyor. Sony filmi 27 Eylül 2019'da vizyona sokacak. 

 

X-Men filmlerinde aldığı Profesör X rolüyle bilinen Stewart, yakında CBS All Access için geliştirilen yeni bir Star Trek televizyon dizisinde Kaptan Jean-Luc Picard'ı yeniden canlandıracak. Aktörün bir sonraki beyaz ekran çalışması, Joe Cornish’in Kral Arthur efsanesini ele aldığı The Boy Who Would Be King filmindeki Merlin rolü olacak. En son Mission: Impossible - Fallout'ta izlediğimiz Rebecca Ferguson da bu filmde Stewart'la birlikte yer alıyor.