Laurel & Hardy Filmi 'Stan & Ollie'nin Fragmanı Çıktı

19.09.2018 07:53

Hollywood'un efsanevi komedi ikilisi Stan Laurel ve Oliver Hardy'yi konu alan biyografik film "Stan & Ollie"nin fragmanı paylaşıldı. 


Steve Coogan ve John C. Reilly'nin başrollerinde yer aldığı filmde, klasik bir şekilde Laurel ve Hardy'nin yükseliş ve düşüşünü anlatmak yerine, anlaşmazlıklar ve hastalıklarla geçen son dönemleri konu alınıyor. Stan & Ollie, grubun 1953'teki veda turnesinin hikayesini anlatacak. Bu vesileyle Laurel ve Hardy'nin hikayesi ilk defa büyük ekranda anlatılmış olacak. Geçmişteki iyi günlerinin özlemini çeken ikili, İngiltere ve İrlanda'da çeşitli şovlara çıkar ve yoğun bir programın baskısıyla karşılaşırlar. Tur sırasında yaşanan onca sıkıntıya rağmen, birbirlerine olan sevgileri ve performansları konusundaki tutkuları onları bir arada tutmaya yardımcı olur.

 

Filth filmiyle tanınan Jon S. Baird'in yönettiği filmin senaryosunu Oscar adayı senarist Jeff Pope yazdı. Sony Pictures Classics, filmi 11 Ocak 2019'da vizyona sokacak. Filmin kadrosunda Coogan ve Reily'ye Shirley Henderson, Nina Arianda, Danny Huston, Stephanie Hyam, Rufus Jones, Susy Kane ve Joseph Balderrama eşlik ediyor.