LeBron James'li ‘Space Jam 2’ İçin Hazırlıklar Başladı

20.09.2018 14:51
LeBron James'li ‘Space Jam 2’ İçin Hazırlıklar Başladı

Black Panther” yönetmeni Ryan Coogler, LeBron James ve Bugs Bunny'nin başrollerini paylaştığı Warner Bros. filmi “Space Jam 2”nin yapımcılığını üstleniyor.


Ryan Coogler, dünya çapında 1.3 milyar dolardan fazla hasılat getiren “Black Panther”in gişe rekorları kıran başarısının ardından, Space Jam'in devam filmini çekmeye karar verdi. Ünlü yapımcı ayrıca “Creed” ve “Fruitvale Station” filmlerini yönetmişti ve vizyon tarihi yaklaşan “Creed II”nin de yürütücü yapımcılarından biri. HBO dizisi “Random Acts of Flyness”ın yaratıcısı olan Terence Nance henüz ismi belli olmayan filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Kendisinin daha önceki işleri arasında “An Oversimplification of Her Beauty”, “Swimming in Your Skin Again” ve “Univitillen” bulunuyor.

 

Yeni Space Jam filmi, LeBron James'in beyaz perdedeki en büyük işi olacak. James'i en son 2015 tarihli Amy Schumer ve Bill Hader komedisi “Trainwreck”te izlemiştik. “Space Jam”in devam filmiyle ilgili söylentiler ilk kez 2015 yılında, James ve şirketi SpringHill Entertainment'ın, Warner Bros. ile bir anlaşma imzalamasıyla ortaya çıktı. Justin Lin, 2016'da yönetmenlik için bazı görüşmeler yapmıştı ancak bir sonuç çıkmamıştı. Lin şimdi ise filmin yürütücü yapımcılarından biri. Merakla beklenen filmin vizyon tarihi şimdilik belli değil. 

 

Michael Jordan'ın, 1996’da dünya çapında 230 milyon dolar hasılat getiren live-action/animasyon spor komedisi “Space Jam”de sevilen Looney Tunes karakterleri yer alıyordu. Oyuncular arasında NBA yıldızları Larry Bird, Charles Barkley ve Patrick Ewing de vardı ve bu film basketbolcunun 1993 ve 1995 yılları arasında NBA'e verdiği ara sırasında çekilmişti. Filmde Jordan'ı, bir grup uzaylıya karşı basketbol maçı kazanmalarına yardım etmek için Bugs Bunny ve arkadaşlarına yardım ederken izlemiştik.