Yeni 'The Walking Dead' Projeleri Yolda!

24.09.2018 19:05
Yeni 'The Walking Dead' Projeleri Yolda!

Yürüyen ölüler uzunca bir süre hayatlarımızda kalmaya devam edecek. En azından AMC'nin planı bu şekilde. Kanalın ileride yeni TV dizilerine dönüşecek olan birkaç Walking Dead filmiyle ilgili 10 yıllık bir planı var. 


Dokuzuncu sezonuna giren The Walking Dead hiçbir şekilde hız kesme belirtisi göstermiyor. AMC, The Walking Dead'i hayatta tutmayı ve mümkün olduğu kadar uzun süre yeni projelerle izleyicilere sunmayı planlıyor. Kanal önümüzdeki 10 yıl (belki de daha uzun bir süre) boyunca The Walking Dead’i devam ettirmek için iddialı, muhtemelen çılgın bir plan yapmış. Detaylar henüz bilinmiyor olsa da, AMC büyük olasılıkla TV kanalları ya da yayın platformları için, gelecekte farklı bir diziye dönüşebilecek birkaç film çekmeyi planlıyor. Ayrıca diziyi uluslararası boyuta taşıyıp spin-off dizilerini başka bir ülkede yayınlamak da ilk etapta yapılan planlar arasında.

 

The Walking Dead'in yapımcılarından Scott M. Gimple, farklı dizilerin geliştirilmesine öncülük ediyor. AMC ise yeni diziyi başka kanallara ya da yayın servislerine satmak konusunda kararsız. Mümkün olan en iyi senaryo, dizinin AMC'nin kendi yayın platformu AMC Premiere'de yayınlanması. Yine de 2015'te yayınlandığı akşamlarda 19 milyon izleyiciye ulaşan dizinin seyirci sayısı son sezonda ortalama 11 milyona geriledi. Bu, The Walking Dead'e ilginin azaldığını gösteren bir işaret olarak düşünülebilir ve bir dizi film ve spin-off planlamak da bu nedenle kötü bir fikir olabilir. Ama AMC bu işi yapmaya kararlı. The Walking Dead'e ilgi azalıyor olabilir ancak bu yeni yapımların ilgi çekmeyeceği anlamına gelmez. AMC, Walking Dead'e son vermeyerek, kendi Star Wars'u veya Star Trek'ini yaratmayı istiyor.

 

The Walking Dead 7 Ekim 2018'de dokuzuncu sezonuyla ekranlarda olacak.