Ron Perlman ve T.I. Harris 'Monster Hunter' Kadrosuna Katıldı

26.09.2018 06:10
Ron Perlman ve T.I. Harris 'Monster Hunter' Kadrosuna Katıldı

T.I. Harris ve Ron Perlman 'Monster Hunter'da Milla Jovovich'e katılıyor. 'Resident Evil' filmlerinin senaristi ve yönetmeni Paul W.S. Anderson, bir video oyunundan uyarlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda oturacak.


Hip-hop'çı olarak da tanınan aktör T.I. Harris ve Ron Perlman, Screen Gems'in Capcom video oyununun uyarlaması olan Monster Hunter'da Milla Jovovich'e eşlik edecek. Jovovich'in eşi Paul W.S. Anderson filmin hem yönetmenliğini üstleniyor, hem de senaryosunu yazıyor. Oyun, oyuncuların bazı canavarları takip etmesi ve öldürmesini, bu esnada da silah ve ekipmanlarla da üst seviyelere çıkmasını konu alıyor.

 

Filmin detayları henüz bilinmiyor ancak Jojovich'in canlandıracağı karakterin adının Artemis olacağı açıklandı. Harris, bir keskin nişancı olan Link'i oynayacak, Perlman ise Hunter’s Crew'un lideri olan Admiral adında bir adama hayat verecek. Projenin bütçesi 60 milyon dolar olarak belirlendi, çekimler ise önümüzdeki ay Güney Afrika'da başlayacak. Bu yazın hit filmi Ant-Man and the Wasp'te yer alan Harris, Netflix filmi Dolemite is My Name'de Eddie Murphy ile birlikte çalışacak. FX'in Sons of Anarchy dizisiyle tanınan Perlman ise en son bağımsız film Asher'da Famke Janssen ve Richard Dreyfuss'la birlikte yer aldı.