Luis Gerardo Méndez 'Charlie's Angels'da Yer Alacak

26.09.2018 06:57
Luis Gerardo Méndez 'Charlie's Angels'da Yer Alacak

Luis Gerardo Méndez, yeni nesil Charlie'nin Melekleri'nde Kristen Stewart ve Elizabeth Banks'e katıldı. Townsend Agency dedektiflerinin maceralarının konu alındığı filmi Elizabeth Banks yönetecek.


Meksikalı Méndez, İngilizce dilindeki ilk filmini, Adam Sandler ve Jennifer Aniston'la birlikte çekti. Bir Netflix yapımı olan Murder Mystery'de yer alan oyuncu, Sony'nin yeni Charlie's Angels filminde de önemli bir rol üstlendi. Karakter detayları şimdilik bilinmiyor olsa da, Méndez The Saint adlı bir karakteri canlandıracak. Filmde Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Naomi Scott, Ella Balinska ve Patrick Stewart da kendisiyle birlikte yer alacak.

 

Yeni filmde, orijinali 1976-81 yılları arasında çekilen televizyon dizisi ve 2000 ile 2003 yıllarında vizyona giren filmlerdeki dedektif ajansı Townsend Agency'yi, dünya çapında ekipleri olan bir güvenlik ve istihbarat servisi olarak göreceğiz. Film, bu ajansın takımlarından birine ve yeni nesil Melekler'e odaklanacak. Banks ve The Girl in the Spider's Web filminin yazarı Jay Basu, senaryoyu Craig Mazin ve Semi Chellas'ın daha önceki taslaklarından yola çıkarak yazdı ve hikayenin daha önce var olan zemin üzerine inşa edildiği söyleniyor. Sony filmi 27 Eylül 2019'da vizyona sokacak. 

 

Méndez, Gary Alazraki'nin 2013 yılında çektiği, 28 milyon doların üzerinde hasılat getiren ve Meksika'da tüm zamanların en başarılı ikinci filmi olan komedi filmi Nosotros Los Nobles'daki rolüyle tanınıyor. Bu filmdeki performansıyla en iyi erkek oyuncu dalında Ariel Ödülü'ne aday gösterildi.