DC'nin Yeni Filmi ‘Birds of Prey’in Kadrosu Büyüyor

27.09.2018 23:21
DC'nin Yeni Filmi ‘Birds of Prey’in Kadrosu Büyüyor

Warner Bros. ve DC Entertainment, Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı “Birds of Prey” filminin kadın kahramanlarını canlandıracak olan oyuncuları duyurmaya başladı.


10 Cloverfield Lane” ve “Fargo” gibi yapımlardan tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead ile “True Blood” yıldızı Jurnee Smollett-Bell, yeni çizgi roman uyarlamasında Robbie'ye katılan isimler olacak. Winstead, Huntress'ı canlandırırken, Smollett-Bell'i ise Black Canary rolünde göreceğiz. Suicide Squad filminde canlandırdığı Harley Quinn rolüyle bir kez daha beyaz perdede karşımıza çıkacak olan Robbie, Sue Kroll ve Bryan Unkeless ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. DC Comics evreninde Huntress'ın -Helena Bertinelli- birkaç farklı versiyonu yer alıyor. “Birds of Prey”deki Huntress, ailesi bir çete tarafından öldürüldüğü için genç yaşta bir avcıya dönüşen ve en sonunda da Birds of Prey ekibine katılan eski bir mafya prensesidir. Black Canary -Dinah Lance- ise çizgi romanlardaki iyi huylu ve idealist sokak savaşçısıdır. Ekipte yer alan ve dünyanın en büyük dövüş sanatçılarından biri olan Cassandra Cain rolünü kimin canlandıracağı hala belli olmadı ancak yapımcıların Asya kökenli bir kadın oyuncu aradığı söyleniyor.

 

Filmde Birds Of Prey ekibi henüz açıklanmamış bir Gotham suçlusuyla savaşacak. İddialara göre bu suçlu daha önce beyaz perdede hiç yer almamış olan Black Mask olacak. Asyalı yönetmen Cathy Yan, 7 Şubat 2020'de vizyona girecek olan filmi yönetiyor. Senaryoyu ise DC için “Batgirl” filminin senaryosunu da yazan Christina Hodson yazıyor. Filmin çekimleri önümüzdeki yıl başlayacak.