Gal Gadot 'Death On The Nile' Filmine Katıldı

30.09.2018 23:46
Gal Gadot 'Death On The Nile' Filmine Katıldı

Doğu Ekspresinde Cinayet'in geçen yıl yakaladığı başarıdan önce bile, Agatha Christie'nin sevilen karakteri dedektif Hercule Poirot'nun başka bir macerasını daha sinemaya aktarma fikri bulunuyordu. Filmin yönetmeni ve başrolü olan Kenneth BranaghDeath On The Nile'ı da filme çekeceğini açıklamıştı. Gal Gadot da projenin başrollerinden biri olarak duyuruldu.


1937'de yayınlanan Agatha Christie romanı, Poirot'nun Nil Nehri üzerindeki lüks bir yolculuk sırasında gerçekleşen bir cinayeti araştırmasını konu alıyor. Genç ve zengin bir kadın olan Linnet Ridgeway gezi sırasında öldürülür. Gemi limana yanaşmadan önce Poirot'nun cinayeti çözmesi gerekmektedir. Ancak işi çok zordur çünkü gemide bulunan herkesin Linnet'in ölümünü istemek için bir sebebi vardır. Gadot, filmde en iyi arkadaşının nişanlısıyla evlenen mirasyedi Linnet Ridgeway Doyle'u canlandıracak.

 

Doğu Ekspresinde Cinayet'in de senaryosunu yazan Michael Green, bir kez daha senaryoyu kaleme alıyor. Branagh'ın yine yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu oluşturması bekleniyor ancak Poirot rolüyle geri dönüp dönmeyeceği henüz resmi olarak duyurulmadı. Branagh'ın canlandırdığı Poirot, Doğu Ekspresinde Cinayet'in sonunda acilen Mısır'dan çağırılıyordu. Yani kendisini bir kez daha Poirot olarak görmeyi bekleyebiliriz. Film 20 Aralık 2019'da Amerika'da vizyona girecek.