Ralph Fiennes Yeni 'Kingsman' Filminde Yer Alacak

30.09.2018 23:47
Ralph Fiennes Yeni 'Kingsman' Filminde Yer Alacak

Ralph Fiennes ve Harris Dickinson'ın Kingsman'ın öncesinde geçen olayların anlatılacağı prequel filmi "Kingsman: The Great Game"in kadrosuna katıldığı bildirildi.


Matthew Vaughn, 2014 yılında bizleri ilk Kingsman filmiyle tanıştırmıştı. Kendisinin yönetmenliği ve Taron Egerton'un canlandırdığı Eggsy karakterinin cazibesiyle, film eleştirmenler ve izleyiciler tarafından büyük bir hit olarak kabul edildi ve gişe başarısı kazandı. İlk iki film dünya çapında 400 milyon dolar hasılat getirdi ve Fox'un gelecekteki hikayeler için de yeşil ışık yakmasını sağladı. Kingsman: The Great Game, 8 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek. Ama bu daha sadece bir başlangıç. Vaughn'un Kingsman markası için iddialı planları var. Yönetmen daha önce üç filmlik bir seri, bir prequel, bir spinoff ve bir TV dizisi için plan yaptığını duyurmuştu. Şu an bunlar arasında en çok dikkat dikkat çeken yapım Kingsman 3, ancak bu film daha uzak bir tarihte çekilecek. 

 

Bu yeni filmde Kingsman örgütünün yer aldığı kurgusal evrende, bir asırdan uzun sürelik bir yolculuk yapacak ve Birinci Dünya Savaşı yıllarına döneceğiz. Vaughn, ilk iki filmde Colin Firth ve Taron Egerton arasındaki akıl hocası / öğrenci ilişkisini benzer bir şekilde yaşamaları muhtemel olan Fiennes ve Dickinson ile istihbarat servisinin köklerine dönmeyi planlıyor. Yine de filme katılan yeni isimler henüz Fox tarafından onaylanmadı. Vaughn ve ekibi şimdilerde sete kapanıp yeni film üzerinde çalışmaya başlamış. Firth ve Egerton'un kadroda yer alıp almayacağı ise şimdilik bilinmiyor.