Christian Bale'in Dick Cheney'i Canlandırdığı ‘Vice’ Filminden İlk Görüntüleri Geldi

30.09.2018 23:54
Christian Bale'in Dick Cheney'i Canlandırdığı ‘Vice’ Filminden İlk Görüntüleri Geldi

Christian Bale siyasetçi Dick Cheney'i canlandırdığı yeni filmi için yine tanınmayacak hale gelmiş gibi görünüyor.


Christian Bale, “The Machinist”ten “American Hustle”a kadar çalıştığı filmlerde dramatik kilo kayıpları ve şok edici fiziksel değişiklikleriyle ünlü bir isim. Yeni filmi “Vice”ta canlandırdığı Amerikan Başkan Yardımcısı Dick Cheney rolü için her zamanki gibi büyük değişiklikler yapmış. İlk olarak “Backseat” ismiyle çekilmesi planlanan “Vice”, senarist ve yönetmen Adam McKay'ın Oscar ödüllü “The Big Short”tan sonraki ilk dramatik filmi. Bale tarafından canlandırılan Amerika'nın 46. Başkan Yardımcısı'nın filmdeki ilk görüntüleri paylaşıldı.

 

Film, Cheney’in Amerikan tarihinin en önemli başkan yardımcılarından biri olarak yükselişini takip ediyor. Amy Adams, Bale'in karşısında Lynne Cheney rolünde rol alırken; Steve Carell, Donald Rumsfeld'i ve Sam Rockwell de George W. Bush'u canlandırıyor. Hem Carell hem de Bale, McKay’ın “The Big Short” adlı filminde rol almıştı. Bale, bu filmle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandı.

 

“The Big Short”, daha önce “Anchorman” ve “Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” gibi Will Ferrell filmlerinin arkasındaki komedi yönetmeni olarak bilinen McKay için şaşırtıcı bir değişim oldu. McKay, bu yılın başlarında HBO'nun “Succession” dizisinin de yürütücü yapımcılığını üstlendi. Bale ise Aralık ayında “Hostiles” ile beyaz perdede yer aldı. Annapurna Pictures, 25 Aralık'ta “Vice”ı vizyona sokacak. Film, Barry Jenkins'in “If Beale Street Could Talk”u ile birlikte, bu yıl stüdyonun en güçlü ödül adaylarından biri olarak görülüyor.