Netflix'in Yeni Dizisi 'The Chilling Adventures of Sabrina'dan Altyazılı Fragman Geldi

03.10.2018 23:18

Netflix, Cadılar Bayramı haftasında yayınlamaya başlayacağı yeni dizisi 'The Chilling Adventures of Sabrina'nın Türkçe altyazılı resmi fragmanını paylaştı.


Sabrina çizgi romanlarına dayanan yeni Netflix dizisi, Riversdale dizisinin showrunner'ı Roberto Aguirre Sacasa'nın imzasıyla ekranlara geliyor. Kiernan Shipka'nın canlandırdığı 16 yaşındaki genç Sabrina, ölümlü arkadaşlarıyla normal bir yaşam sürmek ya da güçlü bir cadı olmak arasında seçim yapmak zorundadır. Yayın devi Netflix'in paylaştığı fragmana göre yeni uyarlama, Melissa Joan Hart'ın ABC sitcom'u Sabrina the Teenage Witch'ten çok daha karanlık bir yapım olacak.

 

Kadroda Shipka'ya Harvey rolünde Ross Lynch, Hilda Hala rolünde Lucy Davis, Zelda Hala rolünde Miranda Otto ve Sabrina'nın en iyi arkadaşı Rosalind rolünde Jaz Sinclair eşlik edecek. Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle ve Tati Gabrielle ise kadroda bulunan diğer isimler... Dizi, Shipka'nın Mad Men'den sonra düzenli olarak yer aldığı ilk yapım olacak ve 26 Ekim'de Netflix'te prömiyer yapacak.