Armie Hammer 'Death On The Nile' Kadrosuna Katıldı

04.10.2018 23:26
Armie Hammer 'Death On The Nile' Kadrosuna Katıldı

Kenneth Branagh'ın yöneteceği yeni Agatha Christie uyarlaması Death On The Nile ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Gal Gadot'un katılımının ardından duyurulan yeni isim Call Me By Your Name yıldızı Armie Hammer oldu.


Doğu Ekspresinde Cinayet'in senaristi Michael Green'in bir kez daha imza attığı bir senaryoyla beyaz perdeye taşınacak olan Death On The Nile'da, Poirot'yu Nil Nehri'ndeki lüks bir yolculuk sırasında gerçekleşen bir cinayeti araştırırken izleyeceğiz. Genç ve zengin bir kadın olan Linnet Ridgeway gezi sırasında öldürülür. Gemi limana yanaşmadan önce Poirot'nun cinayeti çözmesi gerekmektedir. Ancak işi çok zordur çünkü gemide bulunan herkesin Linnet'in ölümünü istemek için bir sebebi vardır. Beş kere Oscar'a aday olan Branagh'ın yönettiği Doğu Ekspresinde Cinayet de bu hikayeye bağlanarak son bulmuştu. Yönetmenin filmde tekrar Hercule Poirot rolünü canlandırması bekleniyor. 

 

Hammer'ın filmdeki rolü şimdilik açıklanmamış olsa da, kendisini nişanlısından ayrılıp Gadot'un canlandırdığı Linnet Ridgeway Doyle'la evlenen Simon Doyle rolünde görmemiz mümkün. Çekim programı çok yoğun olan Hammer'ın yer aldığı iki yeni yapım; Sorry To Bother You ve On The Basis Of Sex vizyona girmek için gün sayıyor. Death On The Nile'ın vizyon tarihi ise 20 Aralık 2019 olarak belirlendi.