Corin Hardy 'Gangs Of London'ı Yönetecek

04.10.2018 23:28
Corin Hardy 'Gangs Of London'ı Yönetecek

Gişede büyük başarı elde eden "The Nun" filminin yönetmeni Corin Hardy, Sky ve Cinemax’ın beklenen drama dizisi “Gangs of London”ın da yönetmen koltuğuna oturacak.


Hardy çete savaşlarını konu alan dizinin üç bölümünün yönetmenliğini üstleniyor. Dizinin yapımcılığını Vice-backed Pulse ve Sister Pictures birlikte yapacaklar. Hardy, yönetmen koltuğuna ilk kez 2015 yapımı “The Hallow” ile geçmişti. En son filmi “The Nun”, Eylül'de vizyona girdi ve açılış haftasında, ABD'da ve uluslararası gişede bir numaraya yerleşti. “The Conjuring” serisinin son filmi, art arda dört hafta boyunca uluslararası gişe rekorunu kırdı.

 

“Gangs of London”, popüler film serisi “Raid”in arkasındaki ikili olan Gareth Evans ve Matt Flannery'den geliyor. Yaratıcısı oldukları dizi, Londra'daki yeraltı suç dünyasının kontrolü için mücadele eden farklı çeteleri konu alacak. Evans diziyle ilgili olarak,“Bir süredir büyük bir hayranı olduğum Corin'in tarza dair duyarlılıkları ve iddiası, Gangs of London için hazırladığımız sinematik manzarayı mükemmel bir şekilde tamamlıyor.” açıklamasını yaptı. Dizi, Sky ve HBO arasındaki 250 milyon dolarlık prodüksiyon anlaşmasının bir parçası ve 2019'da ekranlarda olacak.